קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות17
מגזין

עוגת קפה תפוחי אדמה

עוגת קפה תפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו חלב חם, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת קפה בטטה, בטטה-עוגת קפה פקאן, ו מאפינס עוגת קפה בטטה.

הוראות

1
בקערה קטנה, ממיסים פתיתי תפוחי אדמה במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי תפוחי אדמה מיידייםפתיתי תפוחי אדמה מיידיים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד פושר, כ -15 דקות.
3
מניחים מרכיבים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר בצק / מחזור ידני; לחץ על התחל. הערבוב והעלייה הראשונה של הבצק יושלמו במכונת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
מחבתמחבת
4
כאשר הבצק/מחזור ידני הוא סיים, להסיר את הבצק בקצרה ללוש על לוח מקומח. מחלקים את הבצק ל 3 כיכרות עגולות ומניחים בשלושה מחבתות עוגה משומנות קלות 8 אינץ'. לכסות ולתת להעלות עד הוכפל בגודל, על 60 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה קטנה, לשלב 3 כפות סוכר עם 1/2 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מברשת עלה כיכרות עם חמאה מומסת ומפזרים תערובת סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
חמאהחמאה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור