עוגת קפה תפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו חלב חם, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת קפה בטטה, בטטה-עוגת קפה פקאן, ו מאפינס עוגת קפה בטטה.
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים פתיתי תפוחי אדמה במים רותחים.
בואו לעמוד עד פושר, כ -15 דקות.
מניחים מרכיבים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר בצק / מחזור ידני; לחץ על התחל. הערבוב והעלייה הראשונה של הבצק יושלמו במכונת הלחם.
כאשר הבצק/מחזור ידני הוא סיים, להסיר את הבצק בקצרה ללוש על לוח מקומח. מחלקים את הבצק ל 3 כיכרות עגולות ומניחים בשלושה מחבתות עוגה משומנות קלות 8 אינץ'. לכסות ולתת להעלות עד הוכפל בגודל, על 60 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה קטנה, לשלב 3 כפות סוכר עם 1/2 כפית קינמון.
מברשת עלה כיכרות עם חמאה מומסת ומפזרים תערובת סוכר קינמון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד חום זהוב.