קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קפה תפוחים קלה

עוגת קפה תפוחים קלה
המתכון עוגת קפה תפוח קל יכול להתבצע בסביבות 55 דקות. מתכון זה משמש 15. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו מילוי פאי תפוחים, תמצית ונילן, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 21%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קפה פריטר תפוחים קלה, מכונת לחם עוגת קפה תפוחים קלה, ו עוגת קפה שמנת חמוצה דלעת תפוחים עם זיגוג סיידר תפוחים.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
3
יוצקים חצי לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
שלב מילוי פאי וקינמון; כף מעל הבלילה. זרוק את הבלילה שנותרה על המילוי; מורחים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
קינמוןקינמון
5
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל הבלילה.
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
שלב מרכיבי זיגוג; טפטוף מעל עוגת קפה חמה או מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
זיגוגזיגוג

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קפה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.