חמאת בוטנים עוגת ירח: עוגת שוקולד, קרום גרהם, חמאת בוטנים גבינת שמנת מילוי, ציפוי מרשמלו הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. יש קרום זה 395 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם של טרטר, תמצית vanillan, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. נסו חטיפי עוגת גבינה מעורבבים בחמאת בוטנים עם קרום קראקר עם סוכר-גרהם חום, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת חמאת בוטנים עם גבינת שמנת וציפוי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 325 מעלות f. מחבתות מאפין קו עם 36 ספינות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר מגורען וחמאה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים עם הידיים עד בשילוב טוב. לחץ 2 כפות של התערובת לתוך ספינות הקאפקייקס ואופים במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר ולתת מגניב.
5
עבור עוגת שוקולד: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. בקערה של מערבל חשמלי עם מצורף whisk, לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סוכר מגורען, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את חלב החמאה, שמן צמחי, וניל וקפה ומערבבים במשך כדקה עד לשלב טוב. ממלאים את 36 מחבתות מאפין עם קרום קרקר גרהם אפוי מראש שלושה רבעים מלאים עם הבלילה ואופים עד קיסם מוכנס יוצא נקי, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהם
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דבש הדרים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
למילוי גבינת שמנת חמאת בוטנים: מקציפים את גבינת השמנת והחמאה במערבל חשמלי עם מצורף ההנעה עד לשלב מלא. עם המיקסר על נמוך, בהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר עד בשילוב.
מוסיפים את הוניל ומערבבים עד לשלב. לבסוף, מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לשלב מלא.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
דבש הדרים
10
עבור ציפוי המרשמלו: בסיר קטן, לשלב את הסוכר מגורען, 5 אונקיות מים ואת הקרם של טארטר ומרתיחים עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
1 גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
בקערה של מיקסר חשמלי עם מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה וניל עד פסגות המשרד טופס. עם מיקסר על גבוה, לאט להזרים את תערובת הסוכר חם לתוך חלבוני הביצה ומערבבים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
כדי להרכיב: השתמש בסכין כדי לחתוך חור ממרכז הקאפקייקס. מילוי עם חמאת בוטנים גבינת שמנת מילוי עם כפית וכפור עם ציפוי מרשמלו.