עוגת קצפת שומשום קראנץ
עוגת קצפת שומשום קראנץ קילו היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת קצפת, עוגת פירות יער עם קצפת, ו עוגת הקרם הקצפת של ריצ'רד סאקס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F ולרסס מחבת כיכר 8×4 אינץ ' עם בישול הוסיף קמח spray.In סיר קטן או מחבת, משלבים את זרעי שומשום וחמאה ומבשלים מעל בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד זרעי שומשום הם ארומטיים רק מתחיל חום.
הסר מהחום ותן cool.In מיקסר (השתמשתי במערבל הדוכן) לנצח את החלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף ½ כוס הסוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים נוקשים. לגרד חלבונים ביצה לתוך קערה אחרת ולהשתמש קערת מיקסר לעמוד לשלב הבא.
מוסיף את כוס 1 של שמנת הנותרים ½ כוס סוכר ומכה במשך כ 4 דקות או עד מעובה. מקציפים את הוניל. באמצעות מרית גומי, מערבבים באבקת האפייה, מלח וקמח. בשלב זה, הבלילה היא די עבה. מקפלים על 1/3 של ביצה מוכה לתוך הבלילה כדי להאיר אותו, ואז לקפל את השאר, עושה כמיטב יכולתך כדי לשמור על הבלילה אוורירי. זה בלילה עבה, אז זה מסובך. מערבבים את זרעי שומשום קלוי.
אופים על מדף מרכזי במשך כ 50 דקות או עד קיסם מוכנס עוגה יוצא נקי. מגניב לגמרי. מגניב במחבת במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מגניב לחלוטין.הפוך את הזיגוג.
שלב את כל החומרים זיגוג להכות עד חלקה, הוספת הקרם לפי הצורך.