קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה

עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מרנג שוקולד ועוגת גלידת מנטה שבב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 336 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת קקאו, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה, עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה, ו עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה.

הוראות

1
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 93°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. עקוב אחר שני מלבנים 12x4 אינץ', מרווחים מעט זה מזה, על נייר 1. Trace one 12x4 אינץ ' מלבן על הנייר השני. הפוך את הניירות (קווים מסומנים צריכים להראות דרך). לנפות 3 כפות סוכר, אבקת סוכר, קקאו לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבוניםחלבונים
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים 1 1/2 כפות סוכר ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 5 כפות סוכר, מכות עד הלבן הם נוקשה ומבריק. מקפלים בתערובת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
3
מורחים 1/3 של מרנג (כ 1 1/2 כוסות) באופן שווה על כל מלבן מסומן.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
4
אופים מרנג עד יבש, היפוך גיליונות כל שעה, על 4 שעות בסך הכל. כבו את התנור, השאירו מרנג בתנור למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הרימו מרנג מקלף.
6
מניחים 2 מרנג על משטח עבודה. מורחים בעדינות גלידה 1 ליטר על כל אחד, להיזהר לא ללחוץ קשה כדי למנוע פיצוח מרנג.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
מורחיםמורחים
7
מקום 1 מלא מרנג על מגש ארוך. למעלה עם מרנג מלא שני, ואז מקצפת שלישית, לחיצה קלה לדבוק. כיסוי להקפיא עוגה התאספו לפחות 2 שעות עד 1 יום.
8
Beat שמנת, וניל, ונשאר 1 כף סוכר בקערה קטנה עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מורחים קצפת על השכבה העליונה של מרנג כדי לכסות; לפזר פצפוצי שוקולד באופן שווה על פני.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולדפצפוצי שוקולד
קצפתקצפת
מורחיםמורחים
10
חותכים לרוחב לפרוסות ומגישים.