עוגת קצפת תות
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת עוגת תותים יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך חמאה, טריפל סק, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קצפת תות, עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, ו Trimisu Shortcake Trifle (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לשלב חלב ומלח. חם מעל חום בינוני עד חלב הוא רק מתחת לרתיחה. בקערה, להקציף יחד סוכר, עמילן תירס וביצים עד חלקה.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך 1/3 של חלב לתערובת סוכר.
תערובת להקציף בחזרה למחבת עם חלב שנותר; להחזיר מחבת לחום בינוני. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתחילה להתעבות, על 5 דקות.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה; להקציף חמאה ווניל. מכסים בפלסטיק, לוחצים עליו ישירות על פני רפרפת כדי למנוע היווצרות עור. מקררים עד מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
כאשר פודינג הוא מגניב, לארגן פרוסות עוגה על משטח עבודה.
מורחים צד אחד דק עם ריבה. שורה תחתונה של צלחת קצת זכוכית עם 1/3 של פרוסות עוגה פאונד, ריבה בצד למעלה. למעלה עם 1/3 של תותים, וטפטוף עם 1/3 של שניות משולשות.
מורחים עם 1/3 של פודינג. חזור על שכבות עד שהשתמשת בכל העוגה, פירות יער, פודינג טריפל sec, מסתיים עם פודינג. מקררים עד שמוכנים להגיש.