והוא מספק כ 40 מנות . מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך קמח, שמן canolan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קקאו-גזר עם קקאו קראמבל, עוגת מוקה שוקולד מצופה קראמבל קקאו, ו שומרי משקל ידידותי קוקוס קקאו חם לחגוג יום קקאו לאומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם ההנעה, לשלב את הקמח, סוכר, קמח שקדים, אבקת קקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחד
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את החמאה ומכים במהירות בינונית-נמוכה עד שהרכיבים היבשים רטובים באופן שווה. לחץ על התערובת לתוך 1/2 אינץ גושים במקרר עד המשרד, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
מורחים את הגושים על תבנית האפייה ואופים במשך כ -15 דקות, עד ריחני ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו מגניב. תמחק את קערת המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
חמאה וקמח שני 9 על 5 אינץ מחבתות כיכר. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. בקערת המיקסר, לשלב את הסוכר עם הביצים, שמן, frache crme, זרעי ג ' ינג ' ר וניל לנצח במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להכות את החומרים יבשים במהירות נמוכה, גירוד בצד של הקערה מדי פעם. מקציפים את הגזר.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
יכול דיאט קרם סודה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות ולמעלה עם הקרמבל.
7
אופים במרכז התנור במשך 1 שעה ו -30 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי; מכסים את העוגות באופן רופף בנייר כסף במהלך 30 הדקות האחרונות של אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
להעביר את המחבתות מתלה מגניב במשך 1 שעה.
9
לעטוף קלות את החלק העליון של כל עוגה בגיליון של נייר כדי למנוע את הקרמבל מן dislodging. למעלה עם מתלה ולהפוך את העוגות; להסיר את המחבתות. הפעל את העוגות בצד ימין למעלה ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה.