עוגת קרח אננס
גשו לסופר וקנו אננס, ביצה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת קרח אננס, עוגת מקרר, ו עוגת מקרר (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף 8 1/2 על 4 1/2 אינץ ' או 9×5 מחבת כיכר אינץ בנדיבות עם חמאה.
מפזרים חצי פירורים על החלק התחתון של המחבת ולחץ למטה tightly.In קערת ערבוב, באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את הקרם עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים במחצית הוניל ו 1 כף של הסוכר ' ממתקים. מקפלים את האננס סחוט ולהגדיר aside.In קערת ערבוב שנייה, לנצח את החמאה התרככה ונותר סוכר 3/4 כוס ממתקים עד שמנת. הכה בביצה ווניל שנותר.
יוצקים חצי מתערובת הביצים על הפירורים (אתה לא צריך לכסות אותם לחלוטין), ולאחר מכן להפיץ בזהירות מחצית תערובת הקצפת/אננס על תערובת הביצה.הפוך שכבה שנייה על ידי התזת פירורים הנותרים, לשפוך על תערובת הביצה הנותרים, בזהירות להפיץ שכבה עליונה של תערובת קצפת/אננס.צמרמורת במשך כ 8 שעות או לילה.לפני ההגשה, מפזרים העליון עם אגוזי מלך קלויים ומחץ.