קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרח לימון

עוגת קרח לימון
פאי לימון מקפיא יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת קרח לימון, עוגת קרח לימון, ו עוגת קרח לימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. שוברים את הקרקרים לחתיכות קטנות ומניחים בקערה של מעבד מזון יחד עם הסוכר והמלח. דופק 8 פעמים, עד פירורי קרקר הם חצי בסדר (הם לא צריכים להיות אבקתי אבל לא שברים גדולים או) ואת הקרקרים והסוכר משולבים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
לכריכהלכריכה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים את החמאה ואת הדופק עד החמאה הוא מעורבב בתערובת לא מתפורר ומחזיק את צורתו כאשר אתה לסחוט אותו, על 12 פולסים 1 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3
מעבירים את הקרום למחבת קפיץ 9 אינץ ' ולדחוף ולחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ושני שלישים של הדרך במעלה הצדדים של המחבת. השתמש בתחתית כוס מדידה כדי ללחוץ על הקרום למקומו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1
לטאטא את החלב המרוכז עם מיץ לימון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2
לטאטא את ההתלהבות עם חלמונים ביצה בקערה בינונית עד חיוור, 30 עד 60 שניות, ולאחר מכן לטאטא בתערובת חלב מרוכז מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1
מניחים את תבנית הקפיץ על תבנית אפייה, שופכים את התערובת לתוך הקרום, ומעבירים בזהירות את תבנית האפייה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים עד שהמרכז מתנועע מעט, כמו רפרפת רכה, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור להתקרר במשך 1 שעה על מתלה קירור. באופן רופף לכסות את המחבת עם לעטוף פלסטיק (להיזהר לא לתת לעטוף פלסטיק לגעת בחלק העליון של העוגה) להקפיא במשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
יוצקים את השמנת הכבדה לתוך קערה של מערבל לעמוד (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד).
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את הווניל ומסננים בסוכר של הממתקים. שוט על מהירות נמוכה לשלב ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט עד פסגות בינוני נוקשה טופס, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
3
להגשה: לפני ההגשה, לעטוף מגבת מטבח חמה, רטובה סביב הקצוות של מחבת springform לשחרר את העוגה מן הצדדים של המחבת. פתח את המחבת והסר את העוגה. למלא קנקן במים חמים, להטביע את הסכין שלך ב, לנגב את הלהב, וחתיכה. למעלה עם מנה של קרם Chantilly ומגישים מיד, או לשמור במקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד