קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרח לימון

עוגת קרח לימון
פאי לימון מקפיא יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת קרח לימון, עוגת קרח לימון, ו עוגת קרח לימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. שוברים את הקרקרים לחתיכות קטנות ומניחים בקערה של מעבד מזון יחד עם הסוכר והמלח. דופק 8 פעמים, עד פירורי קרקר הם חצי בסדר (הם לא צריכים להיות אבקתי אבל לא שברים גדולים או) ואת הקרקרים והסוכר משולבים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
לכריכהלכריכה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
יוצקים את החמאה ואת הדופק עד החמאה הוא מעורבב בתערובת לא מתפורר ומחזיק את צורתו כאשר אתה לסחוט אותו, על 12 פולסים 1 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מעבירים את הקרום למחבת קפיץ 9 אינץ ' ולדחוף ולחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ושני שלישים של הדרך במעלה הצדדים של המחבת. השתמש בתחתית כוס מדידה כדי ללחוץ על הקרום למקומו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1
לטאטא את החלב המרוכז עם מיץ לימון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
לטאטא את ההתלהבות עם חלמונים ביצה בקערה בינונית עד חיוור, 30 עד 60 שניות, ולאחר מכן לטאטא בתערובת חלב מרוכז מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מניחים את תבנית הקפיץ על תבנית אפייה, שופכים את התערובת לתוך הקרום, ומעבירים בזהירות את תבנית האפייה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
אופים עד שהמרכז מתנועע מעט, כמו רפרפת רכה, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר מהתנור להתקרר במשך 1 שעה על מתלה קירור. באופן רופף לכסות את המחבת עם לעטוף פלסטיק (להיזהר לא לתת לעטוף פלסטיק לגעת בחלק העליון של העוגה) להקפיא במשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
יוצקים את השמנת הכבדה לתוך קערה של מערבל לעמוד (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד).
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הווניל ומסננים בסוכר של הממתקים. שוט על מהירות נמוכה לשלב ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט עד פסגות בינוני נוקשה טופס, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3
להגשה: לפני ההגשה, לעטוף מגבת מטבח חמה, רטובה סביב הקצוות של מחבת springform לשחרר את העוגה מן הצדדים של המחבת. פתח את המחבת והסר את העוגה. למלא קנקן במים חמים, להטביע את הסכין שלך ב, לנגב את הלהב, וחתיכה. למעלה עם מנה של קרם Chantilly ומגישים מיד, או לשמור במקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים