עוגת קרח לימון
פאי לימון מקפיא יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת קרח לימון, עוגת קרח לימון, ו עוגת קרח לימון.
הוראות
מחממים את התנור ל-325 ° F. שוברים את הקרקרים לחתיכות קטנות ומניחים בקערה של מעבד מזון יחד עם הסוכר והמלח. דופק 8 פעמים, עד פירורי קרקר הם חצי בסדר (הם לא צריכים להיות אבקתי אבל לא שברים גדולים או) ואת הקרקרים והסוכר משולבים.
יוצקים את החמאה ואת הדופק עד החמאה הוא מעורבב בתערובת לא מתפורר ומחזיק את צורתו כאשר אתה לסחוט אותו, על 12 פולסים 1 שניות.
מעבירים את הקרום למחבת קפיץ 9 אינץ ' ולדחוף ולחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ושני שלישים של הדרך במעלה הצדדים של המחבת. השתמש בתחתית כוס מדידה כדי ללחוץ על הקרום למקומו. תניח בצד.
לטאטא את החלב המרוכז עם מיץ לימון ולהניח בצד.
לטאטא את ההתלהבות עם חלמונים ביצה בקערה בינונית עד חיוור, 30 עד 60 שניות, ולאחר מכן לטאטא בתערובת חלב מרוכז מיץ לימון.
מניחים את תבנית הקפיץ על תבנית אפייה, שופכים את התערובת לתוך הקרום, ומעבירים בזהירות את תבנית האפייה לתנור.
אופים עד שהמרכז מתנועע מעט, כמו רפרפת רכה, כ -25 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במשך 1 שעה על מתלה קירור. באופן רופף לכסות את המחבת עם לעטוף פלסטיק (להיזהר לא לתת לעטוף פלסטיק לגעת בחלק העליון של העוגה) להקפיא במשך 6 שעות או לילה.
יוצקים את השמנת הכבדה לתוך קערה של מערבל לעמוד (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד).
מוסיפים את הווניל ומסננים בסוכר של הממתקים. שוט על מהירות נמוכה לשלב ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט עד פסגות בינוני נוקשה טופס, על 1 1/2 דקות.
להגשה: לפני ההגשה, לעטוף מגבת מטבח חמה, רטובה סביב הקצוות של מחבת springform לשחרר את העוגה מן הצדדים של המחבת. פתח את המחבת והסר את העוגה. למלא קנקן במים חמים, להטביע את הסכין שלך ב, לנגב את הלהב, וחתיכה. למעלה עם מנה של קרם Chantilly ומגישים מיד, או לשמור במקפיא עד 1 שבוע.