קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרח תות-בייגלה

עוגת קרח תות-בייגלה
עוגת קרח תות-בייגלה דורשת בסביבה 10 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו בחוזקה סוכר חום, תותים, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת קרח תות-בייגלה, פאי חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו עוגת תות שדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד 3 מרכיבים ראשונים; לחץ בחוזקה על הצדדים התחתונים, למעלה, ועל שפת צלחת עוגה משומנת קלות בגודל 10 אינץ'.
3
אופים 10 עד 12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מוציאים מהתנור לרשת, ומצננים לחלוטין (כ-30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
מעבדים תותים במעבד מזון עד שהם קצוצים דק, ועוצרים לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מקציפים חלב מרוכז ו -2 המרכיבים הבאים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. (להשתמש להקציף קובץ מצורף אם באמצעות מעמד מיקסר.)
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
7
מוסיפים תותים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מקציפים 3/4 כוס שמנת במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות;מקפלים בעדינות קצפת לתערובת תות. כפית לתוך קרום מוכן. מכסים ומקפיאים 8 עד 12 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
תותיםתותים
קרוםקרום
10
מקציפים 1 1/4 כוסות הקצפה הנותרות במהירות גבוהה עד לקבלת קצף; מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
11
מורחים על עוגה. להקפיא 1 שעה או עד קצפת הוא המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מורחיםמורחים