עוגת קרח תות-בייגלה
עוגת קרח תות-בייגלה דורשת בסביבה 10 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו בחוזקה סוכר חום, תותים, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת קרח תות-בייגלה, פאי חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו עוגת תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 3 מרכיבים ראשונים; לחץ בחוזקה על הצדדים התחתונים, למעלה, ועל שפת צלחת עוגה משומנת קלות בגודל 10 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור לרשת, ומצננים לחלוטין (כ-30 דקות).
מעבדים תותים במעבד מזון עד שהם קצוצים דק, ועוצרים לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מקציפים חלב מרוכז ו -2 המרכיבים הבאים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. (להשתמש להקציף קובץ מצורף אם באמצעות מעמד מיקסר.)
מוסיפים תותים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים 3/4 כוס שמנת במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות;מקפלים בעדינות קצפת לתערובת תות. כפית לתוך קרום מוכן. מכסים ומקפיאים 8 עד 12 שעות או עד ליציבות.
מקציפים 1 1/4 כוסות הקצפה הנותרות במהירות גבוהה עד לקבלת קצף; מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מורחים על עוגה. להקפיא 1 שעה או עד קצפת הוא המשרד.