עוגת קרם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי עלים שמנת. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו ג'אבה פאף-תוצרת בית קרם פאף, פאי עלים שמנת (המכונה גם עוגת עלים שמנת או עוגת פחזנית), ו תותים, עוגות קרם עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים, חמאה ומלח על אש בינונית.
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מורחים על הקרקעית ובאמצע הדרך את הצדדים של 9 אינץ ' משומן היטב. צלחת פאי.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 35-40 דקות. מצננים לחלוטין על רשת.
למילוי, שלבו את הסוכר, הקמח והמלח בסיר כבד גדול. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לביצים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות. מערבבים בעדינות וניל. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב.
יוצקים לתוך הקרום. למעלה עם הקצפת שנותרה. מקררים במשך 2 שעות.
מקשטים ברוטב שוקולד ו / או פטל אם רוצים. מקררים שאריות.