קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם אפרסק II

עוגת קרם אפרסק II
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרם אפרסק II יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . אם יש לכם קמח, קצפת כבדה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מערבבים סוכר, קמח, אגוז מוסקט וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים קומץ בתחתית קליפת עוגה לא מבושלת. ממלאים את קליפת העוגה עם אפרסקים פרוסים, ומפזרים תערובת הסוכר שנותרה. לכסות אפרסקים עם שמנת כבדה; ייתכן שלא צריך את כל השמנת.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרום עוגהקרום עוגה
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
4
אופים עוגה במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 50 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור