עוגת קרם אפרסק II
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרם אפרסק II יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . אם יש לכם קמח, קצפת כבדה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים סוכר, קמח, אגוז מוסקט וקינמון.
מפזרים קומץ בתחתית קליפת עוגה לא מבושלת. ממלאים את קליפת העוגה עם אפרסקים פרוסים, ומפזרים תערובת הסוכר שנותרה. לכסות אפרסקים עם שמנת כבדה; ייתכן שלא צריך את כל השמנת.
אופים עוגה במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 50 דקות יותר.