תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם בוסטון. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 435 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 207 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצים, אבקת קקאו טבעית, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו עוגת קרם בוסטון קלה, בוסטון קרם עוגה רול, ו בוסטון קרם אנג'ל עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מילוי ראשון: להביא חלב, 1 כף סוכר ווניל לרתיחה בסיר כבד גדול; מערבבים להמיס סוכר. בינתיים, מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר, קורנפלור ומלח בקערת ערבוב קטנה; להפריש.מקציפים את הביצים בקערת ערבוב גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות ולימון בצבע, על 3 דקות. מערבבים את תערובת עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא 1/2 כוס תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הביצה בחזרה לחלב בסיר. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד עבה, על 5 דקות. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, להמשיך רותחים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום ולהוסיף חמאת טמפרטורת חדר ורום (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דבש הדרים
4
יוצקים לתוך קערה ומכסים עם פיסת פלסטיק לעטוף או קלף כדי למנוע עור להיווצר.צמרמורת עד עוגות אפויים לחלוטין מקורר.הפוך עוגות: מחממים תנור ל 350 מעלות. תרסיס 2 9 אינץ ' מחבתות עוגה עם תרסיס בישול הוסיף קמח וקו עם סיבובים נייר קלף.עכשיו אתה תעשה את חובטי עוגת הזהב ושוקולד. כדי להתחיל, לנפות יחד את החומרים היבשים לעוגת הזהב ואת החומרים היבשים לעוגת השוקולד ולשים אותם בקערות נפרדות.הפוך את הבלילה הזהב ראשון. בקערה גדולה, להכות ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, 8 דקות. מקפלים בעדינות תערובת קמח מנופה (עבור עוגת הזהב, כמובן) לביצים בשתי תוספות, לוודא שהוא מקבל מעורב ביסודיות. מערבבים בחלב, שמן ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
יוצקים את הבלילה לתוך אחד מחבתות עוגה מוכן ולשים אותו בתנור כדי לאפות במשך 25 דקות.בינתיים, להכין את הבלילה שוקולד. נגב את הקערה נקייה והכה את הביצים והסוכר במשך 8 דקות. מקפלים בעדינות תערובת קמח מנופה לביצים בשתי תוספות. מקפלים קפה, שמן, וניל עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
יוצקים את הבלילה לתוך אחרים מחבת העוגה האחרת ואופים את עוגת השוקולד במשך 15 עד 18 דקות או עד שהוא קופץ בחזרה כאשר נגע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
כף אחת של שומן טבעי
7
להעביר עוגות למתלה; לבשל 10 דקות. הפעל סכין בקצוות כדי לשחרר, ולאחר מכן להפוך עוגות על צלחות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
הסר קלף והפוך שוב על המדף כך העוגות בצד ימין למעלה. מגניב completely.To להרכיב, לפצל עוגת זהב לשתי שכבות ומניחים את החלק התחתון לחתוך בצד על מגש עוגה. למעלה עם חצי המילוי הקר (על 1 1/4 כוסות) להפיץ אותו באופן שווה לקצוות של העוגה. בזהירות למקם את שכבת השוקולד על גבי ולהפיץ עם מילוי שנותר. למעלה עם שכבת הזהב השנייה, לחתוך את הצד למטה; לחץ בקלילות כדי לייצב שכבות. עוגת צמרמורת במשך כ -15 עד 20 דקות.עבור זיגוג, מניחים שוקולד קצוץ דק בקערה קטנה. מרתיחים קרם וסירופ תירס, שופכים על שוקולד ומוסיפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכן
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות