עוגת קרם בוסטון
עוגת קרם בוסטון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלבונים ביצה, מלח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל התחתון של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. אבק עם 2 כפיות קמח עוגה; להפריש.
שקול או כף קלה 5 אונקיות (כ 1/4 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מניחים 1/2 כוס סוכר מגורען ו 1/4 כוס חמאה בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך (כ 5 דקות).
מוסיפים 1 כפית וניל וביצה, מכים עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קמח וחלב 3/4 כוס לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
מניחים חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר מגורען, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני.
הסר מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, לשלב 1/2 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף 1 כוס בתוספת 2 כפות חלב ותחליף ביצה למחבת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד עבה.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף חמאה 1/2 כפית וניל.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד custard מתקרר לטמפרטורת החדר( כ -15 דקות), ערבוב מדי פעם.
כדי להכין זיגוג, מניחים שוקולד 2 כפות חלב בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל בגובה 20 שניות או עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים אבקת סוכר וליקר, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
פיצול עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה.
מורחים מקורר מילוי באופן שווה על השכבה התחתונה; העליון עם שכבת העוגה שנותרה, לחתוך את הצד למטה.
מורחים זיגוג באופן שווה מעל שכבת העוגה העליונה.