עוגת קרם בוסטון
עוגת קרם בוסטון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, תמצית vanillan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9 אינץ ' עגול מחבת עוגה. מקפלים גיליון נייר קלף לריבוע, ולאחר מכן מקפלים אותו לשניים למשולש. מקפלים את המשולש לשניים.
שים את קצה המשולש במרכז המחבת; לקצץ את הקלף, בעקבות עקומת המחבת. פתח את מעגל הקלף וקבע את המחבת.
הפוך את העוגה: לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה גדולה. מקציפים את הביצים והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk במהירות גבוהה עד חיוור ומשולש נפח, כ 15 דקות. מקפלים בעדינות את תערובת הקמח בשתי תוספות באמצעות מרית גומי, מגרד את הקערה.
מוסיפים את החלב, שמן צמחי ווניל ומכים עם המיקסר עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
להעביר את המחבת למתלה ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפוך את העוגה על המדף. הפוך שוב וקריר לחלוטין.
מחממים את החלב והוניל בסיר בינוני על חום בינוני (לא להרתיח).
לטאטא את כל הביצים, חלמוני ביצה וסוכר בקערה גדולה עד אור ורך.
מוסיפים את עמילן התירס והמלח ומקציפים במרץ עד שלא יישארו גושים.
לטאטא על 1/4 כוס של תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם הנותרים.
יוצקים את תערובת חלב ביצה לתוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד עבה כמו פודינג, 10 עד 15 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, באמצעות מרית גומי לדחוף את הפודינג דרך.
בואו להתקרר מעט, ערבוב מדי פעם. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של הפודינג ולשמור בקירור לפחות 2 שעות.
מקל קיסמים סביב הצד של העוגה כמדריך לחיתוך שתי שכבות אפילו, ואז לחתוך את העוגה לשניים אופקית עם סכין משונן ארוך.
מניחים את החלק התחתון של העוגה לחתוך בצד למעלה על מגש. למעלה עם הפודינג, להפיץ אותו לכ 1/4 אינץ מהקצה. בזהירות למקם את החצי השני עוגה על גבי, לחתוך בצד למטה, לחיצה בעדינות.
מחממים את השוקולד, קרם, וניל ומלח בסיר על חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד נמס וחלק, על 2 דקות.
בואו מגניב על 5 דקות, ואז לשפוך על העוגה חלקה עם מרית אופסט. מקררים לפחות 30 דקות או עד 4 שעות לפני ההגשה.