שרימפס ודגים פו בנים הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא מיץ לימון, פילה אמנון, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פיש פו בויז, Fish po ' boys, ו נערי דגים פיקחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור שרימפס ודגים: לצרף מדחום עמוק ומטגנים לצד סיר רחב כבד. מלא את הסיר 2 סנטימטרים מלאים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
חום עד 350 מעלות F מעל חום בינוני.
4
לטאטא את אבקת השום, קאיין, טימין, מלח ופלפל בקערה גדולה. לזרוק את השרימפס וטילפיה עם תערובת התבלינים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את החלב על הדגים והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
לטאטא את הקמח ואת קמח התירס בתבנית אפייה. עבודה בקבוצות, לזרוק את השרימפס וטילפיה בתערובת הקמח ולאחר מכן בזהירות למקם לתוך הסיר. מטגנים את השרימפס ואת אמנון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 4 דקות כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
אמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מעבירים את השרימפס וטילפיה למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מפזרים את השרימפס וטילפיה במלח מיד לאחר הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)
9
עבור ממרח השום הקרמי: מערבבים את המיונז, שום, גרידת ומיץ לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
חותכים לפתוח את הבגטים longwise, שלושה רבעים של הדרך דרך הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בגט
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2
מורחים את הצדדים לחתוך עם התפשטות שום שמנת. מחלקים את השרימפס ואת אמנון בין בגטים העליון עם חסה, עגבניות ורוטב חם, אם באמצעות.
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.