עוגת קרם בוסטון
עוגת קרם בוסטון היא קינוח שמגיש 6. תמורת 97 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 707 קלוריות. 29 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו ציפוי שוקולד, תערובת פודינג וניל, תערובת עוגה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28%. הציון הזה לא כל כך מצטיין. מתכונים דומים: רול עוגת קרם בוסטון, עוגת קרם פאי בוסטון ועוגת קרם פאי בוסטון.
הוראות
מכינים עוגה לפי הוראות האריזה, בעזרת שתי תבניות עגולות בגודל 8 אינץ'. לתת לעוגה להתקרר לחלוטין.
מערבבים פודינג לפי הוראות האריזה, מורחים בין השכבות.
מניחים את ציפוי השוקולד, ללא כיסוי, במיקרוגל למשך 30 שניות עד שהוא דק, יוצקים על גבי העוגה עד שהיא זורמת כלפי מטה. מקררים למשך שעה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.