עוגת קרם בננה חדשה
עוגת קרם בננה מסוג חדש דורשת כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ציפוי מוקצף, סומילק וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קרם בננה חדשה, עוגת קרם בננה מיושנת, ו עוגת אפרסק מיושנת.
הוראות
ב 2-ליטר נירוסטה או סיר nonstick (לא להשתמש אלומיניום כי פודינג יהיה discolor), מערבבים יחד עמילן תירס וסוכר. בהדרגה מערבבים soymilk וחלמונים ביצה עם מקציף חוט.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 1 דקה, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מערבבים וניל וחמאה. מכסים את פני הפודינג בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות העור. מקררים כ -30 דקות או עד מגניב.
מפזרים 1 כף פירורי קרקר על תחתית של 4 קערות קטנות רדוד המשרתים. מערבבים פודינג. כף 1/4 כוס פודינג על פירורים בכל קערה; העליון כל אחד עם 1/4 של פרוסות הבננה. כף 1/4 פודינג כוס על פרוסות בננה; העליון עם 1/4 כוס מוקצף ציפוי 1 כף פירורי קרקר כף.