תבשיל העוף והכרוב של מרתה סטיוארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרתה סטיוארט של עוף ותבשיל כרוב. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1224 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, פרמזן, ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פסטה עם מחבת אחת של מרתה סטיוארט, עוגת הזנגביל של מרתה סטיוארט, ו מיני" מרתה סטיוארט " Meatloaves (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז, ולאחר מכן להחזיר את הפסטה לסיר.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ושום. מבשלים, ערבוב, מדי פעם עד הבצל רך, 5-7 דקות.
מוסיפים כרוב, מכסים ומבשלים עד הכרוב הוא כמעט רך, כעשר דקות יותר.
העברת תערובת לסיר עם הפסטה.
מערבבים ריקוטה, גרידת לימון, 1/2 כוס פרמזן, מי פסטה, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב, ולאחר מכן להעביר 9 x 13" צלחת אפייה העליון עם שאר פרמזן.
אופים עד הזהב, כ -30 דקות. אפשר להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.