קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת קרם בננה חמאת בוטנים שוקולד

עוגת קרם בננה חמאת בוטנים שוקולד
, המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1121 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, בננות, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו פאי גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, חמאת בוטנים-עוגת קרם בננה שוקולד, ו עוגת גלידת בננה שוקולד עם קרום חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה עמוק 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מטפטפים את ופלי הווניל הכתושים עם החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות צלחת הפאי. פופ בתנור ואופים עד להשחמה קלה, 20 עד 25 דקות. מצננים על רשת כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
זורקים את פרוסות הבננה עם מיץ התפוזים, ומוודאים שכל הפרוסות מצופות. (זה עוזר למנוע מהבננות להשחים.)
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
4
הניחו את הפרוסות על צלחת מרופדת במגבת נייר וטפחו על כל המיצים העודפים.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מסדרים מחצית מפרוסות הבננה בשכבה אחת מעל הקרום שהתקרר. מכסים לחלוטין בפודינג השוקולד, מורחים אותו בעזרת מרית אופסט או סכין חמאה. למעלה עם שאר הבננות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
6
מפזרים את פירורי הבוטנים השבירים מעל הבננות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
7
מניחים מעל בובות של קרם חמאת הבוטנים ומורחים אותו בצורה אחידה. מצננים את הפשטידה במקרר למשך 3 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
8
מקציפים את השמנת עד שהפסגות הנוקשות עומדות להיווצר. מקציפים את תמצית השקדים והסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
מוציאים את הפשטידה מהמקרר.
10
מניחים מעל בובות של הקצפת ומורחים אותה בצורה אחידה. מפזרים חתיכות בוטנים שבירות מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מקציפים בקערה את הסוכר, אבקת הקקאו והקמח עד שאין גושים. סדקו את הביצים לקערה, הוסיפו את החלמונים והקציפו לעיסה. לאט להקציף 1 כוס חלב עד שהוא משולב באופן מלא, ולאחר מכן להקציף את שנותר 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מכניסים את תערובת החלב לסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מתחיל להיראות כמו פודינג, 10 עד 15 דקות. זה יתחיל בועה וזה יהיה להחזיק רך פסגות כאשר אתה להרים את להקציף החוצה. מורידים את החום ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מקציפים את גבינת השמנת ואת הקונדיטוריםסוכר עם מערבל חשמלי עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
14
מוסיפים את הווניל וחמאת הבוטנים, מקציפים עד להטמעה מלאה. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות נוקשות. עובדים בקבוצות, מקפידים לא להפיג את הקצפת, מקפלים כף גדולה של קצפת לתערובת חמאת הבוטנים. מקפלים פנימה את יתרת השמנת ב -2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי3בננות בשלות, קלופות, פרוסות דק באלכסוןבננות בשלות, קלופות, פרוסות דק באלכסון1stickחמאה, מומסת ועוד למחבתחמאה, מומסת ועוד למחבת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנייר אורזנייר אורז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאת בוטנים קרמית (אין להשתמש בקרקע מיושנת או טרייה)חמאת בוטנים קרמית (אין להשתמש בקרקע מיושנת או טרייה)4חלמוניםחלמונים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב, מחולקחלב, מחולק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבוטנים שבירים, טחונים לפירוריםבוטנים שבירים, טחונים לפירורים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבוטנים שבירים, שבורים לחתיכות בגודל ביסבוטנים שבירים, שבורים לחתיכות בגודל ביס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)65וניל ופלים עוגיות, כתוש דקוניל ופלים עוגיות, כתוש דק