עוגת קרם בננה חמאת בוטנים שוקולד
, המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1121 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, בננות, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו פאי גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, חמאת בוטנים-עוגת קרם בננה שוקולד, ו עוגת גלידת בננה שוקולד עם קרום חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה עמוק 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת עוגה.
מטפטפים את ופלי הווניל הכתושים עם החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות צלחת הפאי. פופ בתנור ואופים עד להשחמה קלה, 20 עד 25 דקות. מצננים על רשת כ-30 דקות.
זורקים את פרוסות הבננה עם מיץ התפוזים, ומוודאים שכל הפרוסות מצופות. (זה עוזר למנוע מהבננות להשחים.)
הניחו את הפרוסות על צלחת מרופדת במגבת נייר וטפחו על כל המיצים העודפים.
מסדרים מחצית מפרוסות הבננה בשכבה אחת מעל הקרום שהתקרר. מכסים לחלוטין בפודינג השוקולד, מורחים אותו בעזרת מרית אופסט או סכין חמאה. למעלה עם שאר הבננות.
מפזרים את פירורי הבוטנים השבירים מעל הבננות.
מניחים מעל בובות של קרם חמאת הבוטנים ומורחים אותו בצורה אחידה. מצננים את הפשטידה במקרר למשך 3 שעות לפחות.
מקציפים את השמנת עד שהפסגות הנוקשות עומדות להיווצר. מקציפים את תמצית השקדים והסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מוציאים את הפשטידה מהמקרר.
מניחים מעל בובות של הקצפת ומורחים אותה בצורה אחידה. מפזרים חתיכות בוטנים שבירות מעל ומגישים.
מקציפים בקערה את הסוכר, אבקת הקקאו והקמח עד שאין גושים. סדקו את הביצים לקערה, הוסיפו את החלמונים והקציפו לעיסה. לאט להקציף 1 כוס חלב עד שהוא משולב באופן מלא, ולאחר מכן להקציף את שנותר 1 כוס חלב.
מכניסים את תערובת החלב לסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מתחיל להיראות כמו פודינג, 10 עד 15 דקות. זה יתחיל בועה וזה יהיה להחזיק רך פסגות כאשר אתה להרים את להקציף החוצה. מורידים את החום ומצננים לטמפרטורת החדר.
מקציפים את גבינת השמנת ואת הקונדיטוריםסוכר עם מערבל חשמלי עד חלקה לחלוטין.
מוסיפים את הווניל וחמאת הבוטנים, מקציפים עד להטמעה מלאה. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות נוקשות. עובדים בקבוצות, מקפידים לא להפיג את הקצפת, מקפלים כף גדולה של קצפת לתערובת חמאת הבוטנים. מקפלים פנימה את יתרת השמנת ב -2 תוספות.