עוגת קרם בננה קצת
בננה קרם עוגה קצת דורש על 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר, תותים, עוגות ספוג מלאות שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקוטית הזאת. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. נסו בננה קרם טרייפל, פירות יער ושמנת מלאך מזון עוגה קצת, ו עוגת בננה קלה עם ציפוי קצפת בננה (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים כל עוגה לרוחב לשמונה פרוסות; מניחים בצד.
מניחים בננות ומיץ תפוזים בקערה; מערבבים בעדינות לציפוי. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת האננס, החלב והפודינג; מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה 1-1 / 2 כוסות מוקצפות.
קו תחתון ודפנות של 4-קוט. קערת זכוכית קטנה עם חצי פרוסות העוגה. מסדרים שליש מפרוסות הבננה והתותים על דפנות הקערה. כף בזהירות מחצית מתערובת הפודינג לקערה. מסדרים מחצית מהבננות והתותים שנותרו סביב הקערה.
מוסיפים את העוגה הנותרת, בננות, תותים ופודינג במרכז הקערה.
מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות או למשך הלילה. לפני ההגשה מורחים בתוספת הקצפת שנותרה.
מקשטים בבננות ותותים נוספים ונענע אם רוצים.