עוגת קרם השוקולד הטובה ביותר עד כה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד הטובה ביותר עדיין. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שוקולד מריר, סוכר, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשפשף צלחת פאי 9 אינץ ' עם חמאה. בקערה, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם וסוכר.
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים עד שהתערובת לחה. לחץ לתוך הצדדים התחתון למעלה של צלחת עוגה.
לטאטא את החלמונים יחד בקערת ערבוב ולהגדיר את הקערה ליד stove.In סיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים יחד סוכר, קורנפלור, ומלח, ולאחר מכן לטאטא בחלב 3 1/4 כוסות. להביא לרתיחה.
להקציף על 1/2 תערובת חלב חם לתוך הקערה עם חלמונים ביצה, ואז לשפוך את החלמונים בחזרה לתוך הסיר.
להקציף ומערבבים עד שהתערובת מתעבה, ולאחר מכן להמשיך לטאטא עוד 2-3 דקות.
הסר מחום ומערבבים בשוקולד, וניל, ואת 2 כפיות חמאה.
יוצקים מילוי שוקולד לתוך קערת מתכת בינונית, ואז להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ולתת מגניב 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מילוי מגיע לטמפרטורת החדר.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן לכסות עם ניילון לעטוף או חתיכת נייר בחמאה היטב, לחיצה עליו ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות ועד 1 יום.ממש לפני ההגשה (או שאתה יכול לעשות את זה ברגע העוגה הוא קר), מקציפים את הקרם ומפיצים טרי מוקצף, קרם ממותק (או ציפוי מוקצף) מעל.