עוגת קרם ליים מפתח
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרם ליים מפתח יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, מיץ ליים רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז רק של שני 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות (מחבתות כהה או לא מקל לא מומלץ). מחבתות עם נייר שעווה. שמן שעווה ניירות וצדדים של מחבתות; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר, סוכר וחמאה מומסת.
מורחים 2/3 כוס תערובת בכל מחבת.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, תערובת מיץ ליים, חמאה מרוכך, 2 כפיות קליפת ליים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 8 אינץ ' סיבובים 36 עד 43 דקות, 9 אינץ סיבובים 32 עד 38 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. הפעל סכין חדה סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות. מגניב מחבתות 15 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה קירור, הצבת עוגות פירור-תערובת-בצד למעלה והסרת נייר שעווה מן צמרות של עוגות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
כדי להפוך את מילוי שמנת מפתח סיד וזיגוג, בקערה קטנה, מערבבים יחד חלב מרוכז, 2 כפיות קליפת ליים ו 1/2 כוס מיץ ליים; להפריש. מקציפים קרם ב קערה בינונית צוננת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת חלב לתוך קצפת רק עד מעורבב.
מניחים שכבה 1, פירור בצד למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם מילוי כוס 1 כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
הוסף שכבה שנייה, פירור בצד למעלה; צד כפור העליון של עוגה עם מילוי שנותר. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.