קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם ליים מפתח

עוגת קרם ליים מפתח
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרם ליים מפתח יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, מיץ ליים רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז רק של שני 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות (מחבתות כהה או לא מקל לא מומלץ). מחבתות עם נייר שעווה. שמן שעווה ניירות וצדדים של מחבתות; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר, סוכר וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מורחים 2/3 כוס תערובת בכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, תערובת מיץ ליים, חמאה מרוכך, 2 כפיות קליפת ליים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
קליפת לייםקליפת ליים
תערובת עוגהתערובת עוגה
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
יוצקים לתוך מחבתות.
5
אופים 8 אינץ ' סיבובים 36 עד 43 דקות, 9 אינץ סיבובים 32 עד 38 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. הפעל סכין חדה סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות. מגניב מחבתות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
6
הסר מן המחבתות כדי מתלה קירור, הצבת עוגות פירור-תערובת-בצד למעלה והסרת נייר שעווה מן צמרות של עוגות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
7
כדי להפוך את מילוי שמנת מפתח סיד וזיגוג, בקערה קטנה, מערבבים יחד חלב מרוכז, 2 כפיות קליפת ליים ו 1/2 כוס מיץ ליים; להפריש. מקציפים קרם ב קערה בינונית צוננת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת חלב לתוך קצפת רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
מיץ לייםמיץ ליים
קליפת לייםקליפת ליים
ציפויציפוי
לייםליים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מניחים שכבה 1, פירור בצד למעלה, על צלחת הגשה.
9
מורחים עם מילוי כוס 1 כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
הוסף שכבה שנייה, פירור בצד למעלה; צד כפור העליון של עוגה עם מילוי שנותר. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.