קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם לימון ללא אפייה

עוגת קרם לימון ללא אפייה
טארט קרם לימון ללא אפייה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קצפת, חמאה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת קרם לימון ללא אפייה, לא לאפות עוגת פירות יער מעורב גבינת שמנת טארט עבור # SundaySupper, ו עוגת דלעת ללא אפייה עם קצפת מייפל-פקאן.

הוראות

1
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להקציף בסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להקציף עד בועות תערובת עבה, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מערבבים פירורי קרקר; מערבבים 1 דקה. באמצעות גב של מזלג, לחץ על תערובת פירור חם מעל הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קרום מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
5
יוצקים חלב לתוך כוס פודינג קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חלבחלב
6
מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
7
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
8
להקציף 1 כוס סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון בסיר בינוני כבד להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
9
להקציף ביצים, ולאחר מכן נותרו 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
לטאטא מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח, על 5 דקות; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיפים תערובת ג 'לטין; לטאטא עד מתמוסס ג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
בואו לעמוד עד תחילת להגדיר, על 10 דקות.
13
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום. צמרמורת עד מילוי הוא מוצק, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
14
Beat שמנת הנותרים 1 כף סוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס. מקטרת או כפית קרם על טארט.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מגישים מיד או להירגע עד 4 שעות.