אפיית בועות ברוקולי-פטריות
ניתן להכין את המתכון לאפיית בועות ברוקולי-פטריות תוך כ-45 דקות. תמורת $1.04 למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-9 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם פטריות, בצל, גבינת ג'ק קולבי-מונטריי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אפיית בועות עוף וברוקולי עם 3 מרכיבים, אפיית עוף גבינה וברוקולי עם 3 מרכיבים ואפיית בועות עוף וברוקולי עם 3 מרכיבים דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 4-6 דקות או עד לריכוך.
חותכים כל ביסקוויט לשמונה חתיכות; למקם ב-13x9 אינץ' משומן. צלחת אפייה. מעל עם תערובת פטריות.
מבשלים רוטב ברוקולי וגבינה לפי הוראות האריזה. כף מעל תערובת פטריות.
בקערה גדולה, טורפים ביצים, חלב ותבלינים; יוצקים מעל.
אופים 25-30 דקות או עד להזהבה.