עוגת קרם קוקוס עם ציפוי חלב קוקוס מוקצף
עוגת קרם קוקוס עם ציפוי חלב קוקוס מוקצף עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 204 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם קוקוס, מלח, קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חלב קוקוס קצפת, מוס שוקולד חלב עם קצפת קוקוס, ו עוגיות לימון וקוקוס של נורדסטרום עם קצפת וציפוי מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, המלח והקורנפלור.מערבבים לאט בחלופת חלב, ודואגים שכל התערובת היבשה מעורבבת בחלב.ערבוב כל הזמן על חום בינוני-גבוה, להביא תערובת לרתיחה איטית ומרתיחים במשך 5 דקות.
הוסף מרגרינה ללא חלב, ערבוב כדי להמס.
הסר מהחום ומערבבים וניל וקוקוס מגורר. אפשר להתקרר לחלוטין.כאשר מקורר, למקם קליפה עוגה מוכנה. שים במקרר.פתח את פחית חלב קוקוס צונן, ניקוז " המים.”
מניחים את חלב הקוקוס העבה / קרם בקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים את הוניל והסוכר, וממזגים עם מערבל יד חשמלי עד שהמרכיבים חלקים וקטיפים. זה יכול לקחת 5 עד 8 דקות.
הסר עוגה מהמקרר. בזהירות להחליק את הקצפת קרם קוקוס על הפודינג. אם משתמשים, מפזרים קוקוס מגורר נוסף על גבי.
מניחים בחזרה במקרר במשך כמה שעות (אם אתה יכול לחכות כל כך הרבה) כדי להגדיר.