עוגת קרם שוקולד
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לכם קרום פאי בטעם שוקולד, קצפת, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-38 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב, מרשמלו ושוקולד בסיר 3 ליטר על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד ומרשמלו נמסים מעורבב. מקררים כ -20 דקות, ערבוב מדי פעם עד תילי תערובת מעט כאשר ירד מכפית.
מקציפים קרם ב קערה בינונית צוננת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת.
יוצקים לתוך קליפת עוגה. בקירור חשפו כ 8 שעות או עד סט.
מקשטים עם תלתלי שוקולד חלב וקצפת אם תרצה בכך. מיד לקרר כל עוגה שנותרה לאחר ההגשה.