עוגת קרם שוקולד מקסיקנית
עוגת קרם שוקולד מקסיקנית עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת שוקולד מקסיקנית, ו עוגת קרם שוקולד מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, להזמין 1 כף פירורי ציפוי.
מערבבים את הפירורים הנותרים, 2 כפות סוכר, קינמון, ו 1/8 כפית מלח בקערה, ערבוב היטב. מערבבים בחלבונים וחמאה. הקש תערובת פירור לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 9 דקות או עד קלוי קלוי; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, לשלב סוכר 1/2 כוס ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך חלמון ביצה) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים חלב בסיר בינוני, כבד מעל חום בינוני גבוה; לבשל עד חלב מגיע 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל מעל חום בינוני 10 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד חלקה.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלא קרח במשך 10 דקות או עד תערובת מתקררת, ערבוב מדי פעם. כף מילוי לתוך הקרום, לכסות את פני השטח של מילוי עם לעטוף פלסטיק. צמרמורת 3 שעות או עד שנקבע; להסיר ניילון לעטוף.
מורחים ציפוי מוקצף על עוגה; מפזרים פירורי קרקר שמורים.