עוגת קרם שקדים-כתום
עוגת קרם תפוזים-שקדים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קליפת תפוז, ריבת משמש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו פריחת תפוזים עוגת קרם שקדים.
הוראות
להביא חלב וקליפה כתומה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד; להסיר מן החום. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים בקערה גדולה כדי להתמזג. עם ריצת מכונה, להוסיף סוכר ומכה עד התערובת היא צהוב בהיר ועבה, על 4 דקות.
מוסיפים קמח, מכים עד לשלב טוב. בהדרגה להכות בתערובת חלב חם. להחזיר פודינג לאותו סיר. מבשלים מעל חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
הסר מהחום; להקציף בחמאה ווניל.
העברת קרם מילוי לקערה בינונית; הקש פלסטיק לעטוף על פני השטח. לקרר מילוי קרם לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
להביא סוכר 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים 5 דקות, מסתחרר מחבת מדי פעם. סירופ מגניב מעט. מערבבים בגרנד מרנייה. כיסוי; צמרמורת עד קר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 177°. חמאה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. קו כל מחבת עם נייר קלף עגול. להביא חלב וחמאה כמעט להרתיח בסיר קטן.
הסר מהחום. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים בקערה גדולה במהירות גבוהה 2 דקות. בהדרגה לנצח 1 1/2 כוסות סוכר, 1 כף בכל פעם. לנצח עד תערובת הוא צהוב ועבה בהיר, גירוד למטה הצדדים מדי פעם, על 5 דקות. להפחית את המהירות בינונית גבוהה; להוסיף וניל. בהדרגה להכות בתערובת חלב חם בזרם יציב. מיד להוסיף מרכיבים יבשים לנצח עד רק מעורבב, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של קערה (הבלילה יהיה דק).
מערבבים 3 כפיות קליפת תפוז. במהירות לחלק את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עד עוגות זהובות, להתרחק הצדדים של מחבתות, באביב בחזרה כאשר לחוץ במרכז, כ -30 דקות. מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות. הפוך עוגות; לקלף נייר קלף. הפעל עוגות בצד ימין למעלה על מתלה מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בפלסטיק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים. עבודה על מסננת להגדיר מעל קערה גדולה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים.
מעבירים מקטעים כתומים למגבות נייר לניקוז.
Beat שמנת 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד קרם מחזיק פסגות. מקפלים 1/2 כוס קצפת לתוך מילוי שמנת, ולאחר מכן לקפל amaretti כתוש הנותרים 1 כפית קליפת תפוז מגוררת. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל שכבת עוגה אופקית במחצית, יצירת 4 שכבות.
מקום 1 שכבה על צלחת, בצד לחתוך; מברשת בנדיבות עם סירופ (כ 6 כפות).
מורחים 3/4 כוס מילוי מעל. סדר 1 שכבה של מקטעים כתומים (על 2
מעל מילוי. חזור על שכבות פעמיים נוספות עם עוגה, סירופ, מילוי, ומקטעים כתומים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה.
עוגת מברשת עם סירופ. מילוי שקית מאפה מצויד טיפ כוכב גדול עם 1 כוס קצפת.
מורחים את הקצפת שנותרה מעל וצדדים של עוגה. קצפת בשושנים מסביב לקצה העליון של העוגה. מרכז כיסוי עם מקטעים כתומים.
מברשת תפוזים עם ריבת משמש מומסת. מקררים את העוגה 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
* זמין בשווקים איטלקיים וכמה סופרמרקטים.