קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שקדים-כתום

עוגת קרם שקדים-כתום
עוגת קרם תפוזים-שקדים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קליפת תפוז, ריבת משמש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו פריחת תפוזים עוגת קרם שקדים.

הוראות

1
להביא חלב וקליפה כתומה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד; להסיר מן החום. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים בקערה גדולה כדי להתמזג. עם ריצת מכונה, להוסיף סוכר ומכה עד התערובת היא צהוב בהיר ועבה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קמח, מכים עד לשלב טוב. בהדרגה להכות בתערובת חלב חם. להחזיר פודינג לאותו סיר. מבשלים מעל חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום; להקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
העברת קרם מילוי לקערה בינונית; הקש פלסטיק לעטוף על פני השטח. לקרר מילוי קרם לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
להביא סוכר 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים 5 דקות, מסתחרר מחבת מדי פעם. סירופ מגניב מעט. מערבבים בגרנד מרנייה. כיסוי; צמרמורת עד קר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 177°. חמאה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. קו כל מחבת עם נייר קלף עגול. להביא חלב וחמאה כמעט להרתיח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים בקערה גדולה במהירות גבוהה 2 דקות. בהדרגה לנצח 1 1/2 כוסות סוכר, 1 כף בכל פעם. לנצח עד תערובת הוא צהוב ועבה בהיר, גירוד למטה הצדדים מדי פעם, על 5 דקות. להפחית את המהירות בינונית גבוהה; להוסיף וניל. בהדרגה להכות בתערובת חלב חם בזרם יציב. מיד להוסיף מרכיבים יבשים לנצח עד רק מעורבב, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של קערה (הבלילה יהיה דק).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים 3 כפיות קליפת תפוז. במהירות לחלק את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
5
אופים עד עוגות זהובות, להתרחק הצדדים של מחבתות, באביב בחזרה כאשר לחוץ במרכז, כ -30 דקות. מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות. הפוך עוגות; לקלף נייר קלף. הפעל עוגות בצד ימין למעלה על מתלה מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בפלסטיק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים. עבודה על מסננת להגדיר מעל קערה גדולה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מעבירים מקטעים כתומים למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
Beat שמנת 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד קרם מחזיק פסגות. מקפלים 1/2 כוס קצפת לתוך מילוי שמנת, ולאחר מכן לקפל amaretti כתוש הנותרים 1 כפית קליפת תפוז מגוררת. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל שכבת עוגה אופקית במחצית, יצירת 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גרידה כתומהגרידה כתומה
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מקום 1 שכבה על צלחת, בצד לחתוך; מברשת בנדיבות עם סירופ (כ 6 כפות).
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
10
מורחים 3/4 כוס מילוי מעל. סדר 1 שכבה של מקטעים כתומים (על 2
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מעל מילוי. חזור על שכבות פעמיים נוספות עם עוגה, סירופ, מילוי, ומקטעים כתומים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
12
עוגת מברשת עם סירופ. מילוי שקית מאפה מצויד טיפ כוכב גדול עם 1 כוס קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
מורחים את הקצפת שנותרה מעל וצדדים של עוגה. קצפת בשושנים מסביב לקצה העליון של העוגה. מרכז כיסוי עם מקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
14
מברשת תפוזים עם ריבת משמש מומסת. מקררים את העוגה 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
15
* זמין בשווקים איטלקיים וכמה סופרמרקטים.