עוגת קרמל-אגוז עם דובדבנים יבשים
עוגת קרמל-אגוז עם דובדבנים יבשים הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 372 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את רובי פורט, אגוזי מלך, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמאת אגוזים קלויה עם דובדבנים יבשים וניבס קקאו, סלט פריסה עם גבינה כחולה, דובדבנים יבשים & Vinaigrette אגוז, ו תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים.
הוראות
מערבבים קמח, מלח ואבקת אפייה במעבד. באמצעות פניות on / off, לחתוך חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 4 כפות מי קרח. תהליך רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית זהבמלאים אם הבצק יבש. טופס בצק לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי להתגלגל החוצה, כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 177°. מרתיחים דובדבנים ונמל בסיר קטן כבד עד היציאה נספגת, ערבוב לעתים קרובות, כ 10 דקות. מגניב לגמרי.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום, סירופ תירס, ביצים, חמאה מומסת בקערה גדולה עד קצף. מקציפים בוניל. מערבבים אגוזי מלך ודובדבנים חדורי נמל.
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח עד 11 אינץ 'עגול; העברה לצלחת פאי זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מקפלים overhang תחת; קצוות crimp.
אופים עוגה עד הקרום הוא זהוב ומילוי הוא חום ופשוט להגדיר במרכז, על 50 דקות. עוגה מגניבה לגמרי בצלחת על מתלה.