עוגת קרמל-אגוז עם דובדבנים יבשים הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 372 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את רובי פורט, אגוזי מלך, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמאת אגוזים קלויה עם דובדבנים יבשים וניבס קקאו, סלט פריסה עם גבינה כחולה, דובדבנים יבשים & Vinaigrette אגוז, ו תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים.
הוראות
1
מערבבים קמח, מלח ואבקת אפייה במעבד. באמצעות פניות on / off, לחתוך חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הוסף 4 כפות מי קרח. תהליך רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית זהבמלאים אם הבצק יבש. טופס בצק לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי להתגלגל החוצה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מחממים תנור ל 177°. מרתיחים דובדבנים ונמל בסיר קטן כבד עד היציאה נספגת, ערבוב לעתים קרובות, כ 10 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
יציאה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום, סירופ תירס, ביצים, חמאה מומסת בקערה גדולה עד קצף. מקציפים בוניל. מערבבים אגוזי מלך ודובדבנים חדורי נמל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אפיית תלתלי שוקולד
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מקלות קינמון קצרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
יציאה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח עד 11 אינץ 'עגול; העברה לצלחת פאי זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מקפלים overhang תחת; קצוות crimp.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
אופים עוגה עד הקרום הוא זהוב ומילוי הוא חום ופשוט להגדיר במרכז, על 50 דקות. עוגה מגניבה לגמרי בצלחת על מתלה.