עוגת קרמל מלוח "דינג דונג"
עוגת "דינג דונג" קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. אם יש לך קמח עוגה, חמאה, אבקת קקאו טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , ו עוגת דינג דונג ענקית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. עוגת מעיל panswith ספריי nonstick. שורה תחתונה של פנסעם קלף-נייר סיבובים; מעיל נייר.
מניחים אבקת קקאו ושוקולד בקערת מתכת אמדיום.
בואו לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים עד חלקה. Stirin buttermilk ווניל; להפריש.
לטאטא קמח עוגה ו 3 ingredientsin קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה untillight ורך, על 4 דקות.
מוסיפים ביצה בכל פעם, מכה כדי למזג ביןתוספות ולפעמים גרוטאות צדדים ותחתית הקערה. Beat untillight ו פלאפי, כ 4 דקות.
הוסף ירקמרכיבים ב 3 תוספות, לסירוגין עםתערובת קוקולייט ב 2 תוספות, מתחילולסיים עם מרכיבים יבשים. דיבידבד שווה בין המחבתות; חלקה צמרות.
אופים עוגות עד בודק מוכנס לתוך שוכרים יוצא נקי, על 35 דקות.
להעביר מתלים תיל; לתת עוגות להתקרר pansעבור 10 דקות (עוגות יהיה להוציא מעט).הפעל סכין סביב מחבתות כדי לשחרר עוגות; הפוך עוגות על מדפים. לקלף את הנייר ואת העוגות מגניב לחלוטין. הפוך עוגות.
במידת הצורך, השתמש בסכין משונן ארוך כדי לחתוך בליטות או לקצץ כיפה מלמעלה של כל עוגה כדי ליצור משטח שטוח, אפילו.
מניחים שוקולד ומלח בקערה בינונית. מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר עמוק בינוני overmedium-חום נמוך עד הסוכר מתמוסס.להגביר את החום ואת הטבח בלי לערבב, לפעמים מסתחרר מחבת הצדדים brushingdown עם מברשת מאפה רטוב, untilsugar הוא ענבר עמוק, כ 9 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף בהדרגה קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים overmedium חום עד פיסות קרמל להתמוסס.
להוסיף וניל; תערובת stiruntil חלקה.
מניחים שכבת עוגה 1 במחבת springform.
Pour1 כוס גנאש מעל. צ ' יל עד סט, about30 דקות. מכסים את שאריות ganache ועמדת הפליטה בטמפרטורת החדר.
מניחים 2 כפות coldwater בכוס קטנה חסינת חום או קערת מתכת.
מפזרים ג ' לטין מעל; בואו לעמוד untilgelatin מרכך, על 10 דקות.
יוצקים מים לעומק של 1/2 " לתוך קטןקילט להגדיר על חום בינוני.
להעביר bowlwith ג ' לטין למחבת; מערבבים עד gelatindisolves, כ 2 דקות.
הסר מחבת bowlfrom. תניח בצד.
מניחים קרם ואבקת סוכר בקערה alarge. לגרד זרעים מvanillabean. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח creamuntil רך פסגות טופס.
להוסיף ג ' לטין; beatfilling עד פסגות המשרד טופס.
מילוי כפית על גנאש מצונן בשכבה של מחבת; החלק העליון. בעדינות למקם שכבת עוגה שנייה על גבי. מכסים בחוזקה withplastic לעטוף להירגע עד שכבת הקרם isset, לפחות 6 שעות או לילה.
הסר צדדים מחבת springform.באמצעות סכין או מרית אופסט, לגרד כל מילוי שאולי דלף החוצה עוגות frombetween כדי ליצור צדדים חלקים.
העברת עוגה למתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה מגורמת.
לחמם מחדש נשאר גנאש עד justpourable. (מיקרוגל בכספת מיקרוגל, או להגדיר קערת מתכת על גדולתרגיל של מים רותחים עד justwarm, לא חם.)
יוצקים גנאש על עוגה, הטיית עוגה לפי הצורך כדי לאפשר גנאש לנענע את הצדדים באמצעות spatulato אופסט לעזור להפיץ גנאש, במידת הצורך, כדי לכסות את העוגה. צמרמורת עד ganache מוגדר, על 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות made2 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עבור 1 שעהלפני ההגשה.
מפזרים עוגה עם מלח ים קשקשי.