עוגת "דינג דונג" קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. אם יש לך קמח עוגה, חמאה, אבקת קקאו טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , ו עוגת דינג דונג ענקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. עוגת מעיל panswith ספריי nonstick. שורה תחתונה של פנסעם קלף-נייר סיבובים; מעיל נייר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים אבקת קקאו ושוקולד בקערת מתכת אמדיום.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
יוצקים קפה חם מעל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
4
בואו לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים עד חלקה. Stirin buttermilk ווניל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות שדה ברגל
5
לטאטא קמח עוגה ו 3 ingredientsin קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה untillight ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
6
מוסיפים ביצה בכל פעם, מכה כדי למזג ביןתוספות ולפעמים גרוטאות צדדים ותחתית הקערה. Beat untillight ו פלאפי, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
7
הוסף ירקמרכיבים ב 3 תוספות, לסירוגין עםתערובת קוקולייט ב 2 תוספות, מתחילולסיים עם מרכיבים יבשים. דיבידבד שווה בין המחבתות; חלקה צמרות.
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס לתוך שוכרים יוצא נקי, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להעביר מתלים תיל; לתת עוגות להתקרר pansעבור 10 דקות (עוגות יהיה להוציא מעט).הפעל סכין סביב מחבתות כדי לשחרר עוגות; הפוך עוגות על מדפים. לקלף את הנייר ואת העוגות מגניב לחלוטין. הפוך עוגות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
10
במידת הצורך, השתמש בסכין משונן ארוך כדי לחתוך בליטות או לקצץ כיפה מלמעלה של כל עוגה כדי ליצור משטח שטוח, אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
1
מניחים שוקולד ומלח בקערה בינונית. מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר עמוק בינוני overmedium-חום נמוך עד הסוכר מתמוסס.להגביר את החום ואת הטבח בלי לערבב, לפעמים מסתחרר מחבת הצדדים brushingdown עם מברשת מאפה רטוב, untilsugar הוא ענבר עמוק, כ 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר מהחום ולהוסיף בהדרגה קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים overmedium חום עד פיסות קרמל להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
3
יוצקים על שוקולד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
להוסיף וניל; תערובת stiruntil חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגל
5
בואו להתקרר מעט.
6
מניחים שכבת עוגה 1 במחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
7
Pour1 כוס גנאש מעל. צ ' יל עד סט, about30 דקות. מכסים את שאריות ganache ועמדת הפליטה בטמפרטורת החדר.
1
מניחים 2 כפות coldwater בכוס קטנה חסינת חום או קערת מתכת.
2
מפזרים ג ' לטין מעל; בואו לעמוד untilgelatin מרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
3
יוצקים מים לעומק של 1/2 " לתוך קטןקילט להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
4
להעביר bowlwith ג ' לטין למחבת; מערבבים עד gelatindisolves, כ 2 דקות.
מילוי כפית על גנאש מצונן בשכבה של מחבת; החלק העליון. בעדינות למקם שכבת עוגה שנייה על גבי. מכסים בחוזקה withplastic לעטוף להירגע עד שכבת הקרם isset, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
הסר צדדים מחבת springform.באמצעות סכין או מרית אופסט, לגרד כל מילוי שאולי דלף החוצה עוגות frombetween כדי ליצור צדדים חלקים.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחד
10
העברת עוגה למתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה מגורמת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
11
לחמם מחדש נשאר גנאש עד justpourable. (מיקרוגל בכספת מיקרוגל, או להגדיר קערת מתכת על גדולתרגיל של מים רותחים עד justwarm, לא חם.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ויניגרט ורז'וס
12
יוצקים גנאש על עוגה, הטיית עוגה לפי הצורך כדי לאפשר גנאש לנענע את הצדדים באמצעות spatulato אופסט לעזור להפיץ גנאש, במידת הצורך, כדי לכסות את העוגה. צמרמורת עד ganache מוגדר, על 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות made2 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.