קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרמל מלוח "דינג דונג"

עוגת קרמל מלוח
עוגת "דינג דונג" קרמל מלוחה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. אם יש לך קמח עוגה, חמאה, אבקת קקאו טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , ו עוגת דינג דונג ענקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. עוגת מעיל panswith ספריי nonstick. שורה תחתונה של פנסעם קלף-נייר סיבובים; מעיל נייר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים אבקת קקאו ושוקולד בקערת מתכת אמדיום.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים קפה חם מעל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
4
בואו לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים עד חלקה. Stirin buttermilk ווניל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
5
לטאטא קמח עוגה ו 3 ingredientsin קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה untillight ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים ביצה בכל פעם, מכה כדי למזג ביןתוספות ולפעמים גרוטאות צדדים ותחתית הקערה. Beat untillight ו פלאפי, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הוסף ירקמרכיבים ב 3 תוספות, לסירוגין עםתערובת קוקולייט ב 2 תוספות, מתחילולסיים עם מרכיבים יבשים. דיבידבד שווה בין המחבתות; חלקה צמרות.
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס לתוך שוכרים יוצא נקי, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
להעביר מתלים תיל; לתת עוגות להתקרר pansעבור 10 דקות (עוגות יהיה להוציא מעט).הפעל סכין סביב מחבתות כדי לשחרר עוגות; הפוך עוגות על מדפים. לקלף את הנייר ואת העוגות מגניב לחלוטין. הפוך עוגות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
במידת הצורך, השתמש בסכין משונן ארוך כדי לחתוך בליטות או לקצץ כיפה מלמעלה של כל עוגה כדי ליצור משטח שטוח, אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1
מניחים שוקולד ומלח בקערה בינונית. מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר עמוק בינוני overmedium-חום נמוך עד הסוכר מתמוסס.להגביר את החום ואת הטבח בלי לערבב, לפעמים מסתחרר מחבת הצדדים brushingdown עם מברשת מאפה רטוב, untilsugar הוא ענבר עמוק, כ 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום ולהוסיף בהדרגה קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים overmedium חום עד פיסות קרמל להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3
יוצקים על שוקולד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להוסיף וניל; תערובת stiruntil חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
5
בואו להתקרר מעט.
6
מניחים שכבת עוגה 1 במחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
7
Pour1 כוס גנאש מעל. צ ' יל עד סט, about30 דקות. מכסים את שאריות ganache ועמדת הפליטה בטמפרטורת החדר.
1
מניחים 2 כפות coldwater בכוס קטנה חסינת חום או קערת מתכת.
2
מפזרים ג ' לטין מעל; בואו לעמוד untilgelatin מרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
יוצקים מים לעומק של 1/2 " לתוך קטןקילט להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
להעביר bowlwith ג ' לטין למחבת; מערבבים עד gelatindisolves, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מחבת bowlfrom. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים קרם ואבקת סוכר בקערה alarge. לגרד זרעים מvanillabean. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח creamuntil רך פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להוסיף ג ' לטין; beatfilling עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
8
מילוי כפית על גנאש מצונן בשכבה של מחבת; החלק העליון. בעדינות למקם שכבת עוגה שנייה על גבי. מכסים בחוזקה withplastic לעטוף להירגע עד שכבת הקרם isset, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר צדדים מחבת springform.באמצעות סכין או מרית אופסט, לגרד כל מילוי שאולי דלף החוצה עוגות frombetween כדי ליצור צדדים חלקים.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
העברת עוגה למתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה מגורמת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
לחמם מחדש נשאר גנאש עד justpourable. (מיקרוגל בכספת מיקרוגל, או להגדיר קערת מתכת על גדולתרגיל של מים רותחים עד justwarm, לא חם.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
יוצקים גנאש על עוגה, הטיית עוגה לפי הצורך כדי לאפשר גנאש לנענע את הצדדים באמצעות spatulato אופסט לעזור להפיץ גנאש, במידת הצורך, כדי לכסות את העוגה. צמרמורת עד ganache מוגדר, על 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות made2 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עבור 1 שעהלפני ההגשה.
14
מפזרים עוגה עם מלח ים קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם