עוגת קרקר חמאה תות
עוגת קרקר חמאה תות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם פקאן, תותים, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו עוגת תות חבית קרקר, קריספ קרקר גרהם תות, ו קרמל תות שדה קרמל קרקר קרקר קראמבל גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 מחבת עוגה אינץ'.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, אבקת אפייה, מלח ווניל ממשיכים להכות עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות.
מקפלים בעדינות קרקרים ופקאנים לתערובת מרנג.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. מכסים ומקררים בין לילה.
כאשר מוכן לשרת, לכסות לחלוטין את העוגה עם ציפוי מוקצף, ולאחר מכן לארגן פרוסות תות על גבי.