גשו לסופר וקנו חמאה, מי ורדים, קרם כפול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנגלית רוז ריבה ערימות עוגה, וידוי # 107: אני קצף עוגה מחורבן... עוגת ורד שוקולד, ו עוגת רוז.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז וקו את הבסיס ואת הצדדים של 3 x 20 ס " מ עגול פחי עוגה רופפים עם קלף אפייה. עצה כל החומרים עבור העוגה לתוך קערה גדולה להכות עם מקצף חשמלי עד בשילוב היטב. מחלקים את התערובת בין 3 קופסאות עוגה להחליק את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים במשך 45 דקות, להחליף את פחיות באמצע כך הם מבשלים באופן שווה. השאירו להתקרר במשך 10 דקות בקופסאות, ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
כדי להפוך את סירופ ורדים, לשים את הסוכר במחבת עם מים 100ml וחום עד הסוכר מומס. הפעל את החום ואת הבועה עבור 1-2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף את מי הוורדים: התחל עם 1 כפית וטעם, כמו זנים מסוימים הם הרבה יותר חזקים מאחרים רק להיזהר כמו סירופ יהיה ממש חם. כפית חצי סירופ על 3 ספוגים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדים
להתיז תמצית וניל
6
להוסיף 2 כף של סירופ פטל למחוץ אותם עם מזלג. לדחוף את פטל דרך מסננת לתוך קערה להשליך את הזרעים. לנפות את הסוכר הדובדבן ולערבב לזיגוג חלק. בקערה שנייה, מוסיפים עוד 2 כף של סירופ והוניל לקרם ומקציפים עד שהוא מחזיק פסגות רכות. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
דבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כדי להרכיב, מניחים עוגה אחת, שטוח בצד למעלה, על צלחת או דוכן עוגה, העליון עם חצי קרם ושליש של פטל הנותרים (ראה טיפים, להלן). כריך עוגה נוספת על גבי ולהוסיף את השמנת הנותרת, שליש נוסף של פטל, ואז את העוגה האחרונה. להחליק את הדובדבן פטל מעל, לתת לו לטפטף במורד הצדדים. כדי לקשט, השתמשנו בתערובת של חתיכות עלה ורדים (זמין מ cookshops או באינטרנט), עלי כותרת ורדים מגובשים תוצרת בית (ראה צעד אחר צעד, מעל) ואת הפטל שמורות.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.