קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות15
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת רוז אנגלית

עוגת רוז אנגלית
גשו לסופר וקנו חמאה, מי ורדים, קרם כפול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנגלית רוז ריבה ערימות עוגה, וידוי # 107: אני קצף עוגה מחורבן... עוגת ורד שוקולד, ו עוגת רוז.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז וקו את הבסיס ואת הצדדים של 3 x 20 ס " מ עגול פחי עוגה רופפים עם קלף אפייה. עצה כל החומרים עבור העוגה לתוך קערה גדולה להכות עם מקצף חשמלי עד בשילוב היטב. מחלקים את התערובת בין 3 קופסאות עוגה להחליק את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים במשך 45 דקות, להחליף את פחיות באמצע כך הם מבשלים באופן שווה. השאירו להתקרר במשך 10 דקות בקופסאות, ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
כדי להפוך את סירופ ורדים, לשים את הסוכר במחבת עם מים 100ml וחום עד הסוכר מומס. הפעל את החום ואת הבועה עבור 1-2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף את מי הוורדים: התחל עם 1 כפית וטעם, כמו זנים מסוימים הם הרבה יותר חזקים מאחרים רק להיזהר כמו סירופ יהיה ממש חם. כפית חצי סירופ על 3 ספוגים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
6
להוסיף 2 כף של סירופ פטל למחוץ אותם עם מזלג. לדחוף את פטל דרך מסננת לתוך קערה להשליך את הזרעים. לנפות את הסוכר הדובדבן ולערבב לזיגוג חלק. בקערה שנייה, מוסיפים עוד 2 כף של סירופ והוניל לקרם ומקציפים עד שהוא מחזיק פסגות רכות. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כדי להרכיב, מניחים עוגה אחת, שטוח בצד למעלה, על צלחת או דוכן עוגה, העליון עם חצי קרם ושליש של פטל הנותרים (ראה טיפים, להלן). כריך עוגה נוספת על גבי ולהוסיף את השמנת הנותרת, שליש נוסף של פטל, ואז את העוגה האחרונה. להחליק את הדובדבן פטל מעל, לתת לו לטפטף במורד הצדדים. כדי לקשט, השתמשנו בתערובת של חתיכות עלה ורדים (זמין מ cookshops או באינטרנט), עלי כותרת ורדים מגובשים תוצרת בית (ראה צעד אחר צעד, מעל) ואת הפטל שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "