עוגת ריגטוני גבינה
אפיית ריגטוני גבינה היא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, קמח, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 35%. נסו עוגת ריגטוני גבינה, אופים ריגטוני גביני מדהים, ו ריגטוני עוף גבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 חום. מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים קמח ומלח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה חלב ומים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים. כף לשניים משומנים 8 אינץ'. כלי אפייה מרובעים.
שכב כל אחד עם פחית אחת של רוטב עגבניות, חצי גבינת מוצרלה וחצי הרוטב הלבן.
מפזרים כל אחד מהם חצי גבינת פרמזן.
אופים תבשילים, ללא כיסוי, למשך 30-35 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות צלזיוס.