קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד Banoffee

עוגת שוקולד Banoffee
מתכון עוגת שוקולד Banoffee ניתן להכין בעוד כ-20 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 537 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מרגרינה, קצפת, שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכונים דומים: עוגת שוקולד Banoffee, עוגת שוקולד קוקוס banoffee, ו עוגת בנופי.

הוראות

1
מוסיפים מרגרינה מותכת לביסקוויטים כתושים ומתמזגים היטב. הקש תערובת לתוך הבסיס ואת partway את הצדדים של 20cm רופף תחתית עוגת פח.
מרכיבים שתצטרך
2
לשבור שוקולד לחתיכה של, לחסוך 2/3 חתיכה של לקשט. ממיסים שוקולד במיקרו-מערה לגובה של 1.5 דקות, תוך כדי ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את קרמל הציפורן.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים מילוי על בסיס עוגה ומקררים במקרר במשך 1hour, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
5
פורסים את הבננות, מקפלים לתוך קצפת וכפית מעל מילוי. לקשט עם שוקולד נמס או שאתה יכול אבק עם אבקת קוקו.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג