עוגת שוקולד IV
IV עוגת שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך 2 חפיסת שוקולד למחצה, מלח, זיגוג גנאש ליקר קפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד.
הוראות
מעיל 3 (8 אינץ') cakepans עגול עם ספריי בישול. ישבנים קו של מחבתות עם נייר שעווה; גריז נייר שעווה עם קיצור, ולהניח בצד.
ממיסים שוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה; להפריש.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת. מערבבים שוקולד נמס וניל.
לנפות יחד קמח ו -3 מרכיבים הבאים; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים במים רותחים.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 28 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; מורחים למעלה עם 4 כפות זיגוג ליקר קפה גנאש.
מורחים חצי מוקה-קרם שוקולד מילוי באופן שווה על גנאש על שכבת העוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; מורחים למעלה עם 4 כפות זיגוג ליקר קפה Ganache ואת הנותרים מוקה - מילוי קרם שוקולד. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים שאריות זיגוג ליקר קפה גנאש על גבי וצדדים של עוגה.