עוגת שוקולד בצנצנת אני
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: חומוס & קינואה מייסון Jar סלט, וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר.
הוראות
לעקר 2 (1 ליטר) ישר צדדי קנקני שימורים בפה רחב, מכסים וטבעות על ידי רותחים במשך 10 דקות. שמור את המכסים והטבעות במים החמים עד הצורך. מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C)
בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתייה וקינמון. תניח בצד.
בסיר בינוני, לשלב חמאה, מים ואבקת קקאו.
חום ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת מעורבבת היטב.
מערבבים בתערובת קמח ומערבבים.
מוסיפים חלב חמאה, ביצה ווניל ומכים ביד עד חלקה. מערבבים אגוזים.
להפיץ באופן שווה לתוך 2 צנצנות שימורים מוכנים.
מניחים את הצנצנות על גיליון עוגיות ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות או עד קיסם מוכנס עמוק לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
באמצעות כפפות תנור כבדות, להסיר עוגות מהתנור אחד בכל פעם.
מניחים מכסה, ואז טבעת על הצנצנות בורג אותם בחוזקה.
מניחים את הצנצנות על הדלפק ולהקשיב להם "פינג" כפי שהם אוטמים. אם אתה מתגעגע "פינג", לחכות עד שהם מגניבים לחלוטין ולחץ על החלק העליון של המכסה. אם זה לא זז בכלל, זה אטום.