קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד בצנצנת אני

עוגת שוקולד בצנצנת אני
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: חומוס & קינואה מייסון Jar סלט, וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר.

הוראות

1
לעקר 2 (1 ליטר) ישר צדדי קנקני שימורים בפה רחב, מכסים וטבעות על ידי רותחים במשך 10 דקות. שמור את המכסים והטבעות במים החמים עד הצורך. מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתייה וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בסיר בינוני, לשלב חמאה, מים ואבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
חום ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת מעורבבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים בתערובת קמח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים חלב חמאה, ביצה ווניל ומכים ביד עד חלקה. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
אגוזיםאגוזים
ביצהביצה
8
להפיץ באופן שווה לתוך 2 צנצנות שימורים מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
9
מניחים את הצנצנות על גיליון עוגיות ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות או עד קיסם מוכנס עמוק לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
10
באמצעות כפפות תנור כבדות, להסיר עוגות מהתנור אחד בכל פעם.
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
תנורתנור
11
מניחים מכסה, ואז טבעת על הצנצנות בורג אותם בחוזקה.
12
מניחים את הצנצנות על הדלפק ולהקשיב להם "פינג" כפי שהם אוטמים. אם אתה מתגעגע "פינג", לחכות עד שהם מגניבים לחלוטין ולחץ על החלק העליון של המכסה. אם זה לא זז בכלל, זה אטום.