קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית

עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. אם יש לך וניל, חלב חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. מרססים את הישבנים והצדדים של שלושה 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים שלושה 8 אינץ 'או שני סיבובים 9 אינץ' של נייר שעווה או נייר קלף בישול. תחתית של מחבתות עם הנייר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
קוצצים בגסות את השוקולד. בסיר 1 ליטר, לחמם את השוקולד והמים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס לחלוטין; להסיר מחום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח עד מעורב; להפריש. בקערה בינונית אחרת, לנצח 2 כוסות סוכר 1 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים מפריד ביצים מעל קערה קטנה. סדק 1 ביצה על המפריד להפריד את החלמון מן הלבן. תפרידו עוד 3 ביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים חלמונים בקערה קטנה. (שמור את הלבנים למתכון אחר.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
במהירות בינונית, להכות 1 חלמון ביצה בכל פעם לתוך תערובת הסוכר עד מעורב. במהירות נמוכה, לנצח את השוקולד נמס 1 כפית וניל. במהירות נמוכה, לנצח 1/2 של תערובת הקמח רק עד חלקה, ואז להכות 1/2 של חלב חמאה רק עד חלקה. חזור להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
מקציף מיקסר יבש ושטוף. בקערה קטנה, להכות את הביצים הלבן על מהירות גבוהה עד ביצים מוכות לבנים טופס פסגות נוקשות כאשר חובטים מורמים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים חלבוני ביצה לבלילה; לקפל, להשתמש מרית גומי לחתוך אנכית דרך הבלילה, ואז להחליק את המרית על פני החלק התחתון של הקערה מעלה בצד, הפיכת הבלילה מעל. סובב את הקערה סיבוב 1/4, וחזור על תנועה כלפי מטה-מעלה זו. המשך קיפול עד הבלילה וחלבוני ביצה מעורבבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות; להשתמש מרית גומי כדי לגרד את הבלילה מהקערה, להפיץ את הבלילה באופן שווה במחבתות וחלק העליון של הבלילה. (אם הבלילה אינה מחולקת באופן שווה, הבלילה כפית מחבת אחת לאחרת.) להחדיר את הבלילה במחבת שלישית אם לא כל המחבתות יתאים בתנור בבת אחת; אופים מחבת שלישית בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים 8 אינץ ' מחבתות 35 עד 40 דקות, 9 אינץ מחבתות 30 עד 35 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
עוגות מגניב מחבתות 10 דקות. כדי להסיר עוגה מחבת, הפוך על מתלה קירור, ולאחר מכן הפוך את צד ימין על מתלה קירור שני. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
להפריד את 3 ביצים; לשמור את החלבונים עבור מתכון אחר. בסיר 2 ליטר, מערבבים את חלמונים ביצה, 1 כוס סוכר, 1/2 כוס חמאה, חלב התאדה 1 כפית וניל עד מעורבב היטב. מבשלים מעל חום בינוני כ 12 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה תוסס. מערבבים בקוקוס ופקאנים. מגניב על 30 דקות, מכות מדי פעם עם כף, עד תערובת הוא להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת עוגה; באמצעות מרית מתכת, להפיץ 1/3 של המילוי על השכבה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
הוסף שכבה שנייה, צד מעוגל למטה; להפיץ עם 1/3 של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
הוסף שכבה שלישית, מעוגל בצד למעלה; להפיץ עם המילוי שנותר, עוזב את הצד של העוגה פרש. חנות עוגה מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים