עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. אם יש לך וניל, חלב חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. מרססים את הישבנים והצדדים של שלושה 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול.
חותכים שלושה 8 אינץ 'או שני סיבובים 9 אינץ' של נייר שעווה או נייר קלף בישול. תחתית של מחבתות עם הנייר.
קוצצים בגסות את השוקולד. בסיר 1 ליטר, לחמם את השוקולד והמים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס לחלוטין; להסיר מחום וקריר.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח עד מעורב; להפריש. בקערה בינונית אחרת, לנצח 2 כוסות סוכר 1 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך; להפריש.
מניחים מפריד ביצים מעל קערה קטנה. סדק 1 ביצה על המפריד להפריד את החלמון מן הלבן. תפרידו עוד 3 ביצים.
מניחים חלמונים בקערה קטנה. (שמור את הלבנים למתכון אחר.)
במהירות בינונית, להכות 1 חלמון ביצה בכל פעם לתוך תערובת הסוכר עד מעורב. במהירות נמוכה, לנצח את השוקולד נמס 1 כפית וניל. במהירות נמוכה, לנצח 1/2 של תערובת הקמח רק עד חלקה, ואז להכות 1/2 של חלב חמאה רק עד חלקה. חזור להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה רק עד חלקה.
מקציף מיקסר יבש ושטוף. בקערה קטנה, להכות את הביצים הלבן על מהירות גבוהה עד ביצים מוכות לבנים טופס פסגות נוקשות כאשר חובטים מורמים.
מוסיפים חלבוני ביצה לבלילה; לקפל, להשתמש מרית גומי לחתוך אנכית דרך הבלילה, ואז להחליק את המרית על פני החלק התחתון של הקערה מעלה בצד, הפיכת הבלילה מעל. סובב את הקערה סיבוב 1/4, וחזור על תנועה כלפי מטה-מעלה זו. המשך קיפול עד הבלילה וחלבוני ביצה מעורבבים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות; להשתמש מרית גומי כדי לגרד את הבלילה מהקערה, להפיץ את הבלילה באופן שווה במחבתות וחלק העליון של הבלילה. (אם הבלילה אינה מחולקת באופן שווה, הבלילה כפית מחבת אחת לאחרת.) להחדיר את הבלילה במחבת שלישית אם לא כל המחבתות יתאים בתנור בבת אחת; אופים מחבת שלישית בנפרד.
אופים 8 אינץ ' מחבתות 35 עד 40 דקות, 9 אינץ מחבתות 30 עד 35 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
עוגות מגניב מחבתות 10 דקות. כדי להסיר עוגה מחבת, הפוך על מתלה קירור, ולאחר מכן הפוך את צד ימין על מתלה קירור שני. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
להפריד את 3 ביצים; לשמור את החלבונים עבור מתכון אחר. בסיר 2 ליטר, מערבבים את חלמונים ביצה, 1 כוס סוכר, 1/2 כוס חמאה, חלב התאדה 1 כפית וניל עד מעורבב היטב. מבשלים מעל חום בינוני כ 12 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה תוסס. מערבבים בקוקוס ופקאנים. מגניב על 30 דקות, מכות מדי פעם עם כף, עד תערובת הוא להפיץ.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת עוגה; באמצעות מרית מתכת, להפיץ 1/3 של המילוי על השכבה.
הוסף שכבה שנייה, צד מעוגל למטה; להפיץ עם 1/3 של המילוי.
הוסף שכבה שלישית, מעוגל בצד למעלה; להפיץ עם המילוי שנותר, עוזב את הצד של העוגה פרש. חנות עוגה מכוסה במקרר.