קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית

עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. אם יש לך וניל, חלב חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. מרססים את הישבנים והצדדים של שלושה 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים שלושה 8 אינץ 'או שני סיבובים 9 אינץ' של נייר שעווה או נייר קלף בישול. תחתית של מחבתות עם הנייר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
קוצצים בגסות את השוקולד. בסיר 1 ליטר, לחמם את השוקולד והמים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס לחלוטין; להסיר מחום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח עד מעורב; להפריש. בקערה בינונית אחרת, לנצח 2 כוסות סוכר 1 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים מפריד ביצים מעל קערה קטנה. סדק 1 ביצה על המפריד להפריד את החלמון מן הלבן. תפרידו עוד 3 ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים חלמונים בקערה קטנה. (שמור את הלבנים למתכון אחר.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
במהירות בינונית, להכות 1 חלמון ביצה בכל פעם לתוך תערובת הסוכר עד מעורב. במהירות נמוכה, לנצח את השוקולד נמס 1 כפית וניל. במהירות נמוכה, לנצח 1/2 של תערובת הקמח רק עד חלקה, ואז להכות 1/2 של חלב חמאה רק עד חלקה. חזור להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מקציף מיקסר יבש ושטוף. בקערה קטנה, להכות את הביצים הלבן על מהירות גבוהה עד ביצים מוכות לבנים טופס פסגות נוקשות כאשר חובטים מורמים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים חלבוני ביצה לבלילה; לקפל, להשתמש מרית גומי לחתוך אנכית דרך הבלילה, ואז להחליק את המרית על פני החלק התחתון של הקערה מעלה בצד, הפיכת הבלילה מעל. סובב את הקערה סיבוב 1/4, וחזור על תנועה כלפי מטה-מעלה זו. המשך קיפול עד הבלילה וחלבוני ביצה מעורבבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות; להשתמש מרית גומי כדי לגרד את הבלילה מהקערה, להפיץ את הבלילה באופן שווה במחבתות וחלק העליון של הבלילה. (אם הבלילה אינה מחולקת באופן שווה, הבלילה כפית מחבת אחת לאחרת.) להחדיר את הבלילה במחבת שלישית אם לא כל המחבתות יתאים בתנור בבת אחת; אופים מחבת שלישית בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים 8 אינץ ' מחבתות 35 עד 40 דקות, 9 אינץ מחבתות 30 עד 35 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
עוגות מגניב מחבתות 10 דקות. כדי להסיר עוגה מחבת, הפוך על מתלה קירור, ולאחר מכן הפוך את צד ימין על מתלה קירור שני. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
להפריד את 3 ביצים; לשמור את החלבונים עבור מתכון אחר. בסיר 2 ליטר, מערבבים את חלמונים ביצה, 1 כוס סוכר, 1/2 כוס חמאה, חלב התאדה 1 כפית וניל עד מעורבב היטב. מבשלים מעל חום בינוני כ 12 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה תוסס. מערבבים בקוקוס ופקאנים. מגניב על 30 דקות, מכות מדי פעם עם כף, עד תערובת הוא להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת עוגה; באמצעות מרית מתכת, להפיץ 1/3 של המילוי על השכבה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
הוסף שכבה שנייה, צד מעוגל למטה; להפיץ עם 1/3 של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
16
הוסף שכבה שלישית, מעוגל בצד למעלה; להפיץ עם המילוי שנותר, עוזב את הצד של העוגה פרש. חנות עוגה מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים