עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 450 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קוקוס, מלח, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית עוגה מרובעת בגודל 9 אינץ'. מנפים יחד את קמח העוגה, 1 כוס סוכר לבן, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
קרם 1/3 כוס חמאה או מרגרינה. מערבבים פנימה 3/8 כוס חלב חמאה ו -1 כפית וניל. מערבבים פנימה את תערובת הקמח ומקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית למשך 2 דקות.
מוסיפים את השוקולד המתוק הגרמני המומס והמקורר, הביצים ואת 3/8 כוס החמאה הנותרת. ממשיכים להכות במהירות בינונית עוד דקה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 40 דקות. מגניב במחבת במשך 15 דקות ואז כפור.
שלב את הקוקוס, הסוכר החום, השמנת, האגוזים הקצוצים, 1/4 כוס חמאה או מרגרינה.
מערבבים עד לקבלת עקביות למריחה.
מורחים על גבי עוגה אפויה. צולים 3 סנטימטרים מהאש עד להשחמה (כ -3 דקות).