קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים - קוקוס גו

עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים - קוקוס גו
עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים-קוקוס דביק עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 992 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שקדים, אבקת אפייה, אחוז שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ג'וי שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה, קפה קלוי שקדים + קוקוס קלוי קליפת שוקולד מריר, ו עוגיות שוקולד מריר עם חמאת שקדים קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את הקוקוס והשקדים על סדינים נפרדים אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, רק עד חום זהוב, 10 עד 15 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
שורה תחתונה של גיליון אפייה בגודל 14 על 17 אינץ ' (עם צדדים) עם קלף או נייר שעווה. לנפות יחד את הסוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
העברה למיקסר מצויד מצורף whisk (או להשתמש במערבל יד) להתמזג בקצרה.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
5
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמן ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בהדרגה להוסיף את המים החמים, ערבוב במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הבלילה תהיה די דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים עד שבוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי (כמה פירורים בסדר), 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
יוצקים את הסוכר למרכז סיר עמוק. בזהירות לשפוך את המים סביב הסוכר, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר כדי להרטיב אותו. מעל חום בינוני-גבוה, להביא לרתיחה בלי לערבב. להפחית את החום לרתיחה מהירה ומבשלים מבלי לערבב עד ענבר קרמל בצבע, 10 עד 20 דקות. מיד להסיר מהחום. באמצעות כף עץ, לאט ובזהירות מערבבים בקרם (זה יהיה בועה למעלה עלול להתיז). מערבבים את הקוקוס הקלוי ושקדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
קרמלקרמל
קוקוסקוקוס
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
כאשר מוכן לשרת, לחתוך את עוגת טמפרטורת החדר במחבת לתוך 6 אפילו רצועות, כל 3 אינץ ' רחב. באמצעות משיכות אלכסוניות של הסכין, לחתוך כל רצועה למשולשים 4. אם הרוטב התקשח, לחמם אותו מחדש על חום נמוך (או במיקרוגל) עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
סכיןסכין
מחבתמחבת
3
מניחים משולש על כל צלחת, טפטוף עם רוטב, ולהניח משולש אחר על גבי בזווית שונה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
4
טפטוף עם יותר רוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב