עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים - קוקוס גו
עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים-קוקוס דביק עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 992 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שקדים, אבקת אפייה, אחוז שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ג'וי שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה, קפה קלוי שקדים + קוקוס קלוי קליפת שוקולד מריר, ו עוגיות שוקולד מריר עם חמאת שקדים קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מורחים את הקוקוס והשקדים על סדינים נפרדים אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, רק עד חום זהוב, 10 עד 15 דקות. להפריש להתקרר.
שורה תחתונה של גיליון אפייה בגודל 14 על 17 אינץ ' (עם צדדים) עם קלף או נייר שעווה. לנפות יחד את הסוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
העברה למיקסר מצויד מצורף whisk (או להשתמש במערבל יד) להתמזג בקצרה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמן ותמצית וניל.
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בהדרגה להוסיף את המים החמים, ערבוב במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הבלילה תהיה די דקה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד שבוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי (כמה פירורים בסדר), 25 עד 30 דקות.
יוצקים את הסוכר למרכז סיר עמוק. בזהירות לשפוך את המים סביב הסוכר, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר כדי להרטיב אותו. מעל חום בינוני-גבוה, להביא לרתיחה בלי לערבב. להפחית את החום לרתיחה מהירה ומבשלים מבלי לערבב עד ענבר קרמל בצבע, 10 עד 20 דקות. מיד להסיר מהחום. באמצעות כף עץ, לאט ובזהירות מערבבים בקרם (זה יהיה בועה למעלה עלול להתיז). מערבבים את הקוקוס הקלוי ושקדים. תניח בצד.
כאשר מוכן לשרת, לחתוך את עוגת טמפרטורת החדר במחבת לתוך 6 אפילו רצועות, כל 3 אינץ ' רחב. באמצעות משיכות אלכסוניות של הסכין, לחתוך כל רצועה למשולשים 4. אם הרוטב התקשח, לחמם אותו מחדש על חום נמוך (או במיקרוגל) עד שהתרכך.
מניחים משולש על כל צלחת, טפטוף עם רוטב, ולהניח משולש אחר על גבי בזווית שונה.
טפטוף עם יותר רוטב ומגישים.