עוגת שוקולד-דבש
טארט שוקולד-דבש דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שוקולד קרקרים, שבבי שוקולד חצי -weet, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד-דבש, שוקולד דבש קרמל טארט, ו פאדג'דבש מלוח & טארט שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס 9 אינץ קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick. לטחון קרקרים גרהם עם 3 כפות חמאה ודבש במעבד עד פירורים בסדר טופס. לחץ פירורים באופן שווה על החלק התחתון (לא למעלה הצדדים) של מחבת טארט מוכן.
אופים עד הסט, כ -10 דקות. מגניב.
להביא שמנת ולבנדר רק להרתיח בסיר קטן. להפחית את החום נמוך ומבשלים 5 דקות.
מניחים שוקולד בסיר בינוני. מסננים תערובת קרם חם לתוך סיר עם שוקולד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך רק עד נמס וחלק.
מוסיפים אבקת קקאו הנותרים 1 כף חמאה; מערבבים עד נמס וחלק.
יוצקים תערובת שוקולד על קרום במחבת טארט. צינה לפחות 45 דקות (שוקולד יהיה רך מעט לאחר 45 דקות המשרד לאחר 2 שעות).
חותכים לפרוסות ומגישים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
* נקרא גם ניצני לבנדר קולינריים; זמין בחנויות רבות של מזונות טבעיים ושווקי חקלאים מסוימים ומ