עוגת שוקולד דובדבן אני
עוגת דובדבן שוקולד אני דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. יש קינוח זה 341 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, מילוי פאי דובדבנים, שבבי שוקולד חצי מתוקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שוקולד דובדבן, עוגת שוקולד דובדבן, ו עוגת שוקולד דובדבן.
הוראות
מערבבים את העוגה, מילוי עוגת דובדבנים, ושלוש ביצים.
אופים היטב משומן ו floured 9 x 13 מחבת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות.
מערבבים סוכר, חמאה או מרגרינה, וחלב. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ומבשלים 1 דקה.
מערבבים בחתיכות שוקולד עד נמס וחלק.
כפור כאשר העוגה היא מגניבה.