קושימומחה
מוכן ב1 ש, 28 דק.
מנות9
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד חם מקסיקנית עם ציפוי גנאש בהשראת דה

עוגת שוקולד חם מקסיקנית עם ציפוי גנאש בהשראת דה
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 28 דקות. אם יש לכם מלח, חצי שוקולד, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו עוגת שוקולד לחה עם ציפוי גנאש, עוגת שוקולד מריר עם ציפוי גנאש, ו עוגת דלעת Eclair עם ציפוי שוקולד Ganache (מתכונים דומים).

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)12 כפיות אבקת שוםפלפל קאיין (או 1 כפית אבקת habenero + ½ Tbsp אנצ'ו אבקת צ' ילי וזה מה שאני משמש)פלפל קאיין (או 1 כפית אבקת habenero + ½ Tbsp אנצ'ו אבקת צ' ילי וזה מה שאני משמש)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמינוס 2 Tbsps קמח מאפה unbleachedמינוס 2 Tbsps קמח מאפה unbleached1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר או חצי-מתוק, קצוץ גסשוקולד מריר או חצי-מתוק, קצוץ גס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1½ מקלות) חמאה לא מלוחה(1½ מקלות) חמאה לא מלוחה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר93 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.