עוגת שוקולד חם מקסיקנית עם ציפוי גנאש בהשראת דה
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 28 דקות. אם יש לכם מלח, חצי שוקולד, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו עוגת שוקולד לחה עם ציפוי גנאש, עוגת שוקולד מריר עם ציפוי גנאש, ו עוגת דלעת Eclair עם ציפוי שוקולד Ganache (מתכונים דומים).
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.