עוגת שוקולד חמאת בוטנים
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 372 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ממתקים ' סוכר, גבינת שמנת, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שוקולד עם שוקולד חלב-ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים שבירה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם זיגוג חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים ואופים תערובת עוגה לפי הוראות החבילה.
יוצקים לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. מקציפים פנימה חמאת בוטנים וסוכר קונדיטורים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
פיצול עוגה לשניים אופקית; הניחו שכבה תחתונה על צלחת הגשה.
מורחים בתערובת חמאת הבוטנים. למעלה עם העוגה שנותרה. מקררים עד להתקררות.
בסיר כבד קטן מביאים לרתיחה שמנת. הפחיתו את החום לנמוך. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס; מבשלים ומערבבים עד להמסת השוקולד. מקררים עד למריחה. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים עד להגשה.