קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שוקולד חצות

עוגת שוקולד חצות
עוגת שוקולד חצות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן לסלט, חלבונים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חצות שוקולד, עוגת חצות, ו עוגת חצות שחורה של האומנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן מתכת 8 אינץ 'מרובע או 8 אינץ' רחב מחבת עוגה עגולה, או 9 אינץ 'רחב, 1 1 1/2-2 אינץ' עמוק בצורת לב. שורה פאן תחתון עם חתך נייר שעווה כדי להתאים; נייר שמן. מחבת אבק עם קקאו, מנערת עודף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
בקערה, מערבבים 2/3 כוס קקאו, קמח, סודה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בקערה אחרת עם מיקסר, לנצח כדי למזג סוכר, 1/4 כוס שמן סלט, חלבונים ביצה, וניל, ו 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
שמן סלטשמן סלט
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים לערבב, ואז להכות עד הבלילה חלקה. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים בתנור 350 עד שהעוגה מתחילה למשוך מצד פאן וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ קלות במרכז, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תן מגניב במחבת על מדף במשך 10 דקות. הפעל סכין דק בין העוגה לבין שפת המחבת, הפוך את העוגה על מתלה, להרים את המחבת, בעדינות לשלוף ולהשליך נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו מגניב על 1 שעה. הפוך צלחת שטוחה על עוגה; מחזיק מתלה צלחת יחד, להפוך את העוגה על צלחת.
8
מורחים עוגה עם ציפוי מוקצף, מתערבל עם מרית קטנה. אבק קל עם יותר קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט