עוגת שוקולד כפול ניו אורלינס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז לתת ניו אורלינס שוקולד כפול עוגת פרלין-פאדג'לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 934 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו 38018 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פקאן, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת שוקולד פאדג'כפולה, עוגת שכבות חמאת בוטנים כפולה עם ציפוי שוקולד, ו בראוניס פרליין ניו אורלינס (מתכונים דומים).
הוראות
1 עוגה: 2 מחממים תנור ל 350 מעלות.3
מערבבים חמאה, קקאו ומים בסיר. 4 לבשל, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה עד התערובת חלקה חמאה נמסה; להסיר מחום וקריר.5
שלב את חלב החמאה, ביצים, סודה לשתיה ווניל; הכה במהירות בינונית עם מערבל עד חלקה.6
מערבבים את תערובת החמאה ותערובת החמאה; לנצח עד מעורבב היטב.7
מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח בקערה; מערבבים היטב.8 בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה; לנצח עד מעורבב.9 הבלילה צריכה להיות דקה.10 ספריי שלושה 8" מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול קו אותם עם נייר שעווה.11
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות ואופים ב 350 מעלות במשך 22-24 דקות או עד בדיקות עוגה עבור doneness.12 מגניב מחבתות על מדפי תיל במשך 10 דקות; להסיר מחבתות מגניב לחלוטין.13 כדי להרכיב את העוגה:.14
מורחים 1/2 ג גנאש בין שכבות העוגה; מורחים את השאר על צידי העוגה ומקררים במשך 30 דקות.15 לאט לשפוך את הציפוי מעל מרכז העוגה.16
מורחים אותו לקצוות של העוגה, המאפשר כמה ציפוי לרוץ במורד הצדדים.17 שוקולד גנאש:.18 מיקרוגל שוקולד וקרם בקערת זכוכית במשך 2-3 דקות, או עד השוקולד נמס; להקציף עד חלקה.19 בהדרגה להוסיף את החמאה, לטאטא עד חלקה נמסה.20 מגניב, לטאטא לעתים קרובות, עד התפשטות עקביות, על 15-20 דקות.21 ציפוי פרלין:.22
מערבבים את החמאה, סוכר חום וקצפת בסיר 2 ליטר; מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.23 להרתיח 1 דקות; להסיר מן החום לטאטא אבקת סוכר וניל.24
מוסיפים את הפקאן ומערבבים בעדינות במשך 2-5 דקות, או עד שהציפוי מתחיל להתקרר ולהתעבה מעט.25