קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד כפול ניו אורלינס

עוגת שוקולד כפול ניו אורלינס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז לתת ניו אורלינס שוקולד כפול עוגת פרלין-פאדג'לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 934 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו 38018 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פקאן, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת שוקולד פאדג'כפולה, עוגת שכבות חמאת בוטנים כפולה עם ציפוי שוקולד, ו בראוניס פרליין ניו אורלינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 עוגה: 2 מחממים תנור ל 350 מעלות.3
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים חמאה, קקאו ומים בסיר. 4 לבשל, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה עד התערובת חלקה חמאה נמסה; להסיר מחום וקריר.5
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
שלב את חלב החמאה, ביצים, סודה לשתיה ווניל; הכה במהירות בינונית עם מערבל עד חלקה.6
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מערבבים את תערובת החמאה ותערובת החמאה; לנצח עד מעורבב היטב.7
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
5
מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח בקערה; מערבבים היטב.8 בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה; לנצח עד מעורבב.9 הבלילה צריכה להיות דקה.10 ספריי שלושה 8" מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול קו אותם עם נייר שעווה.11
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
קערהקערה
6
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות ואופים ב 350 מעלות במשך 22-24 דקות או עד בדיקות עוגה עבור doneness.12 מגניב מחבתות על מדפי תיל במשך 10 דקות; להסיר מחבתות מגניב לחלוטין.13 כדי להרכיב את העוגה:.14
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מורחים 1/2 ג גנאש בין שכבות העוגה; מורחים את השאר על צידי העוגה ומקררים במשך 30 דקות.15 לאט לשפוך את הציפוי מעל מרכז העוגה.16
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
8
מורחים אותו לקצוות של העוגה, המאפשר כמה ציפוי לרוץ במורד הצדדים.17 שוקולד גנאש:.18 מיקרוגל שוקולד וקרם בקערת זכוכית במשך 2-3 דקות, או עד השוקולד נמס; להקציף עד חלקה.19 בהדרגה להוסיף את החמאה, לטאטא עד חלקה נמסה.20 מגניב, לטאטא לעתים קרובות, עד התפשטות עקביות, על 15-20 דקות.21 ציפוי פרלין:.22
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
9
מערבבים את החמאה, סוכר חום וקצפת בסיר 2 ליטר; מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.23 להרתיח 1 דקות; להסיר מן החום לטאטא אבקת סוכר וניל.24
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
10
מוסיפים את הפקאן ומערבבים בעדינות במשך 2-5 דקות, או עד שהציפוי מתחיל להתקרר ולהתעבה מעט.25
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
פקאניםפקאנים
11
יוצקים מיד על העוגה.