עוגיות שיבולת שועל
המתכון עוגיות שיבולת שועל מוכן בעוד כ-3 שעות ו-15 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. יש קינוח זה 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, אגוזים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל מיושנות, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
מערבבים שיבולת שועל, קמח, סוכר חום וסודה לשתייה בקערה בינונית; מערבבים בחמאה. שמור 1 כוס של תערובת שיבולת שועל. לחץ על שאריות תערובת שיבולת שועל במחבת.
אופים 10 דקות; מגניב 5 דקות.
מערבבים בראוני, שקית של סירופ שוקולד, מים, שמן וביצים בקערה בינונית, באמצעות כף, עד מעורבב היטב. מערבבים אגוזים. בזהירות להפיץ על שכבת אפוי; מפזרים תערובת שיבולת שועל שמורה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. עבור בראוניז, לחתוך 8 שורות על ידי 5 שורות. אחסן היטב.