עוגת שוקולד כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד כפול. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 477 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. 221 אדם התרשמו מתכון זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת קקאו, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אגוז כפול-טארט שוקולד, פעמיים שוקולד קרם טארט, ו עוגת שוקולד עם סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, קמח דופק, סוכר ממתקים, קקאו, ומלח עד בשילוב, על 3 פולסים שנייה אחת.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת היא עקביות של חול רטוב, ללא חתיכות נראות לעין של חמאה שנותרו, כ -10 עד 15 פולסים מהירים.
מוסיפים חלמון ודופק עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד. לעטוף בצק עם ניילון לעטוף לתוך דיסק 5 אינץ ' צמרמורת עד המשרד, על 30 דקות.
בעוד הבצק מצמרר, לעשות את המילוי.
מניחים שוקולד, סוכר ואבקת אספרסו בקערה בינונית. בסיר קטן, מחממים חלב ושמנת עד רותח.
יוצקים על שוקולד ולתת לשבת 5 דקות.
להקציף בביצה ווניל; להפריש.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות של נייר קלף, לעטוף פלסטיק, או על משטח מקומח קלות למעגל 13 אינץ'. מגלגלים בעדינות בצק עם מערוך ומתגלגלים על מחבת טארט. לחץ על הבצק לתחתית וצדדים של מחבת טארט. צ ' יל במקפיא במשך 15 דקות. בעדינות קו בתוך טארט עם נייר ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד הקרום מוגדר, על 25 דקות. בזהירות להסיר נייר עם משקולות עוגה בקצרה מגניב על מתלה חוט 10 דקות.
יוצקים מילוי לקרום ואופים עד הקצוות נקבעים באמצע הוא מעט jiggly, 15 עד 20 דקות.
בואו מגניב על מתלה חוט לפחות 45 דקות לפני ההגשה.