נסו עוגיות לחם בננה עם אגוזי לוז שוקולד (Nocciolata) ציפוי גבינת שמנת, Roulade קרם תות, ו Roulade קרם מנדרינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים ב 375 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה. להפוך אגוזים על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גלול
לשפשף תיבול יבש
5
מניחים אגוזים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מעיל 15 x 10 אינץ ' גליל מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מחבת
8
כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
9
מערבבים קמח ואגוזים, מערבבים היטב עם מקצף. מקציפים חלמונים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
10
להוסיף 1/3 כוס סוכר מגורען, להכות עד עבה וחיוור (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
11
מוסיף תערובת קמח, פועם רק עד בשילוב. מערבבים בבננה.
מרכיבים שתצטרך
בננה
קמח לכל מטרה
12
לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת בננה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חלבונים
בננה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
13
מורחים בעדינות את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. לשחרר עוגה מצדדים של מחבת; להפוך על צלחת מאובקת עם 1 כף אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
15
בזהירות לקלף את נייר שעווה; עוגה מגניב 1 דקה. החל מקצה ארוך, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
16
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
17
מערבבים גבינת שמנת, אגוזי לוז-ממרח שוקולד, ווניל; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות אבקת סוכר, להכות רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שוקולד
אבקת סוכר
גבינת שמנת
אגוזי לוז
וניל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
18
לפרוש את העוגה בזהירות, ולהסיר מגבת.
19
מורחים את תערובת גבינת שמנת על העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מורחים
20
אסוף מחדש את העוגה, ומקם, בצד התפר למטה, על מגש. כיסוי וצינה 2 שעות.
דורנפלדר וריזלינג הם בחירות נהדרות לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.