קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

Roulade בננה עם קרם אגוזים

Roulade בננה עם קרם אגוזים
נסו עוגיות לחם בננה עם אגוזי לוז שוקולד (Nocciolata) ציפוי גבינת שמנת, Roulade קרם תות, ו Roulade קרם מנדרינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים ב 375 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה. להפוך אגוזים על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מניחים אגוזים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מעיל 15 x 10 אינץ ' גליל מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת
8
כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
9
מערבבים קמח ואגוזים, מערבבים היטב עם מקצף. מקציפים חלמונים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
10
להוסיף 1/3 כוס סוכר מגורען, להכות עד עבה וחיוור (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
11
מוסיף תערובת קמח, פועם רק עד בשילוב. מערבבים בבננה.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
12
לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת בננה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
13
מורחים בעדינות את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. לשחרר עוגה מצדדים של מחבת; להפוך על צלחת מאובקת עם 1 כף אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
15
בזהירות לקלף את נייר שעווה; עוגה מגניב 1 דקה. החל מקצה ארוך, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
16
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
17
מערבבים גבינת שמנת, אגוזי לוז-ממרח שוקולד, ווניל; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות אבקת סוכר, להכות רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שוקולדממרח שוקולד
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
אגוזי לוזאגוזי לוז
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
18
לפרוש את העוגה בזהירות, ולהסיר מגבת.
19
מורחים את תערובת גבינת שמנת על העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
20
אסוף מחדש את העוגה, ומקם, בצד התפר למטה, על מגש. כיסוי וצינה 2 שעות.
21
מפזרים 1 כף אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
22
חותכים עוגה לתוך 14 פרוסות.

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם בחירות נהדרות לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.