עוגת שוקולד ללא מו
גשו לסופר וקנו סוכר, ליקר קפה, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מספיק מים בתחתית סיר 4 ליטר לבוא 1 אינץ ' את הצדדים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
ממיסים את שבבי השוקולד עם הליקר והוניל בקערת מתכת בינונית על פני המים הבוערים, ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי או סיליקון.
שלב את טופו, תערובת שוקולד ודבש בבלנדר או מעבד מזון וספין עד חלקה, על 1 דקה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ומקררים במשך 2 שעות, או עד מילוי קובע המשרד.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
טווה את העוגיות והסוכר במעבד מזון עד פירורים עדינים. ואז טפטוף בחמאה, פועם לשלב. לחץ על תערובת זו בחוזקה ובאופן שווה לתוך החלק התחתון, את הצדדים ממש מעל השפה של מחבת פאי מתכת 9 אינץ'.
אופים על המדף האמצעי של התנור עד הקרום מוגדר ומופיע יבש, 18 עד 20 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין, כ 1 שעה.